Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti 3. bölüm 2. fragmanı, Doğa ile Fatih’in düğünü çatışmayı büyüttü!

Kızılcık Şerbeti 3. bölüm 2. fragmanı, Doğa ile Fatih’in düğünü çatışmayı büyüttü!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtımı yayınlandı. Doğa ile Fatih arasında gerilimin yükseldiği tanıtımda Doğa’nın gelinlik provasında iki ailenin birbiriyle zıt düşünceleri dikkat çekiyor.

Kıvılcım çocuklarının babası Kayhan’ı karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşarken, düğünde yaşanacaklar heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde hikayeye eklenen Kayhan karakterini Soydan Soydaş canlandırıyor. Kızılcık Şerbeti 11 Kasım Cuma 3. bölümde yaşanacaklarla ilgili ikinci fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dizinin ikinci bölümünde; Kıvılcım, Fatih’in ailesinin evindeki akşam yemeğine katıldı. Hamile olan Doğa’nın, annesine okulunu donduracağını söylemesi üzerine yemek masasında soğuk rüzgarlar esti. Kızının kararına karşı çıkan Kıvılcım ve Abdullah’ın arasında geçen gergin diyalog bölüme damga vurdu.

İki aile arasındaki yaşam ve düşünce farklılıklarının su yüzüne çıktığı bölümün final sahnesinde ise Kıvılcım, arkadaşı Fatma ile çıktığı akşam yemeğinin bir buluşma olduğunu öğrendi. Buluşmaya gelen kişinin de Ömer olması her iki taraf için büyük bir sürpriz oldu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar.”

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!