Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi öncesinde Sıla Türkoğlu’nun yeni imajına hayranları bayıldı!

Kızılcık Şerbeti dizisi öncesinde Sıla Türkoğlu’nun yeni imajına hayranları bayıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Emanet isimli dizide iki sezon Seher rolüyle ekrana geldikten sonra büyük bir hayran kitlesi edinmişti Sıla Türkoğlu. Genç oyuncu, 2. sezon sonunda diziden ayrılmak istemesiyle birlikte yapımcı firma Karamel Yapım ile gerginlik yaşamıştı. Oyuncu, yeni sezonda Emanet dizisinde olmayacak ama hayranları onu bu kez Kızılcık Şerbeti isimli dizide izleyecekler.

Bu kez Doğa isimli bir karaktere hayat verecek olan Sıla Türkoğlu, dizide Doğukan Güngör ile partner olacak. Show TV’de ekrana gelecek olan dizinin yapımcılığının Gold Yapım üstleniyor. Senaryosunu ise Yasak Elma dizisinin de senaryosunu yazan Melis Cİvelek ve Zeynep Gür kaleme almakta.

Sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak görülen Kızılcık Şerbeti dizisinde ayrıca Evrim Alasya, Barış Kılıç da rol almakta. Çekimlerinin kısa bir süre içinde başlayacağı dizi öncesinde Sıla Türkoğlu’nun hayranları da oldukça heyecanlı!

Kızılcık Şerbeti dizisi öncesinde Sıla Türkoğlu'nun yeni imajına hayranları bayıldı! 12

Kendisini Emanet’te izleyenler Seher karakterinden sonra bambaşka bir şekilde ekranda görecek olmanın heyecanı içindeler! Dizinin çekimlerinin başlamasından hemen önce bir davette ortaya çıkan Sıla Türkoğlu’nun yeni hali, hayranları tarafından büyük ilgi görmekte…

Yemin dizisinde partner olan Özge Yağız ve Gökberk Demirci’nin de katıldığı davette saç şekli ve kıyafeti ile hayranlarından tam not alan Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisi başlamadan heyecanı da yükseltti. Türkoğlu’nun dizinin hemen öncesinde gelen bu pozları, yeni imajı olduğu şeklinde yorumlanmakta.

Oyuncunun hayranları fotoğraflara övgü dolu mesajlar yağdırıyor… İşte gelen mesajlardan bazıları…

 

Kızılcık Şerbeti dizisi öncesinde Sıla Türkoğlu'nun yeni imajına hayranları bayıldı! 13 Kızılcık Şerbeti dizisi öncesinde Sıla Türkoğlu'nun yeni imajına hayranları bayıldı! 14 Kızılcık Şerbeti dizisi öncesinde Sıla Türkoğlu'nun yeni imajına hayranları bayıldı! 15 Kızılcık Şerbeti dizisi öncesinde Sıla Türkoğlu'nun yeni imajına hayranları bayıldı! 16 Kızılcık Şerbeti dizisi öncesinde Sıla Türkoğlu'nun yeni imajına hayranları bayıldı! 17