Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ölecek mi? Ceren Yalazoğlu Karakoç ilk ip ucunu verdi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ölecek mi? Ceren Yalazoğlu Karakoç ilk ip ucunu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar 17 bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, başladığından bu yana çok iyi reytingler elde ederek yoluna devam ediyor. Hatta izleyici ilgisinin artmakta olduğunu geçen hafta yüksek gelen reytinglerle de göstermiş oldu. Dizinin hikayesinde özellikle Ceren Yalazoğlu Karakoç’un canlandırdığı Nursema herkesin yüreğini sızlattı.

İlk başladığında Nursema karakterini pek de sevmeyen bir izleyici kitlesi oluşmuştu. Bunun nedeni de Doğa’ya karşı duruşuydu. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinden kadın dayanışması da ortaya çıktı ve Nursema’yı en iyi anlayan kişi de Doğa oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 18. yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragmanda Nursema karakterinin hiç sevmediği bir adam ile evlendirilmesi ve onunla birlikte olmamak için de camdan atlayarak intihar girişiminde bulunması izleyenleri derinden etkiledi.

Sevmediği bir kişi ile evlendirilen ve daha ilk gün kocasından şiddet gören birçok kadını temsil eden Nursema’nın bundan sonra hikayede nasıl yer alacağını da izleyiciler merak ediyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ölecek mi? Ceren Yalazoğlu Karakoç ilk ip ucunu verdi! 7

İşte bu noktada geçtiğimiz günlerde dizi hakkında rol arkadaşı Serkan Tınmaz ile birlikte açıklamalar yapan Ceren Yalazoğlu Karakoç’un sözlerine bakmak lazım.

Her şeyden önce Nursema karakteri hikayede kalacak ve ilerleyen süreçte Umut ile yolları yeniden kesişecek. Onların mutlu bir hayata kavuşma ihtimalleri de var.

Ceren Yalazoğlu Karakoç, dizi hakkında şu sözleriyle Nursema karakterini merak edenlere biraz ipucu veriyor:

“Biz de her gelen yeni bölümü büyük bir şok ve şaşkınlıkla okuyoruz. Çok keyifli bizim için her şey.”

Nursema ile Umut aşkı çıkmazda ve Serkan Tınmaz, izleyicileri dramatik şeylerin beklediğini ifade etti. Ancak Ceren hanımın şu sözleri de herkesi umutlandırdı: “Sonunda mutluluk olacak gibi görünüyor.”