Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör dışında, çok konuşulacak başka bir dizi çifti daha var!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör dışında, çok konuşulacak başka bir dizi çifti daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı yeni dizilerinden birisi de Show TV ekranında, 28 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti olacak. Duyurulduğu ilk günden itibaren ilgi çeken, fragmanlarının paylaşılması ile de geniş bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla beklenen dizi, çok farklı ama günümüz dünyasında birçok kişinin içinde yaşadığı bir durumu anlatıyor.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri yoğun bir şekilde devam ediyor ve çok önemli oyuncular da bu hikayede izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Barış Kılıç da başrollerde yer alan isimlerden birisi ve rol arkadaşları ile birlikte izleyen herkese farklı duygular yaşatmak için çaba harcıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör dışında, çok konuşulacak başka bir dizi çifti daha var! 9

Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü öncesi sosyal medyada ortaya çıkan yanlış algıyı da ortadan kaldırmak üzere Barış Kılıç bazı bilgiler sundu. Dizinin hikayesinde seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, üniversitede tanıştığı adam ile evlenmesi ve muhafazakar bir aileye gelin olmasının hikayesi anlatılıyor.

Birisi seküler, diğeri muhafazakar iki aile içinde yaşananları anlatacak olan Kızılcık Şerbeti dizisi, aslında birbirlerinden çok farklı gibi görünen bu iki ailenin, birçok ortak değere sahip olduğunu da gözler önüne serecek.

Barış kılıç da sevginin birleştirici gücünü anlatacaklarını belirterek, Kızılcık Şerbeti dizisinin insanların birbirlerini anlaması için iyi bir örnek teşkil edeceğini düşünüyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör dışında, çok konuşulacak başka bir dizi çifti daha var! 10

Barış Kılıç merakla beklenen Kızılcık Şerbeti’ni şu sözlerle anlattı: “Dizimizin tanıtımı yayınlanmaya başladığından beri tahminimin çok üstünde insan tarafından konuşulur oldu. Dizimizin konusu herkes tarafından ilgi duyulabilecek bir senaryoya sahip. Hayat amaçları aslında aynı ancak yaşantıları ve yöntemleri farklı iki aileyi izleyeceğiz. Sevginin her türlü birleştirici gücünü bir kez daha anlatmak ve anlamak için yola çıkıyoruz.”

Aynı doğrulara fakat farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör) yıldırım nikahıyla evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olaylar, Kızılcık Şerbeti dizisini daha da çok merak edilen bir dizi haline getirdi.

Barış Kılıç, başarılı iş adamı Ömer Ünal karakterine hayat veriyor. Aile şirketlerini ağabeyi Abdullah (Settar Tanrıöğen) ile birlikte yöneten Ömer, dizide hayatının sınavını Kıvılcım’la (Evrim Alasya) karşılaştığında verecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör dışında, çok konuşulacak başka bir dizi çifti daha var! 11

Kıvılcım ile Ömer hikayenin içinde aşk ile sınanacaklar. Tabii ki Doğa ile Fatih karakterleri de bu aşkın ortaya çıkmasında etkili olacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde sadece Doğa ile Fatih’in hikayesi üzerinden değil, Ömer ile Kıvılcım’ın hayata birlikte tutunma tavırları üzerinden de farklı kültürlerdeki insanların birbirlerinden ne kadar çok etkilendiklerini izleyeceksiniz.