Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ve Akın Akınözü’nün zirve keyfi! Top 10 tablosunda bakın hangi isimler sıralamaya girdi?

Sıla Türkoğlu ve Akın Akınözü’nün zirve keyfi! Top 10 tablosunda bakın hangi isimler sıralamaya girdi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinde rol alan oyuncular, sosyal medyada da popüler isimler olarak gündemden düşmüyorlar! Dizilerin sevilen isimleri, her hafta izleyenlerden gelen sosyal medya yorumlarıyla birlikte bazı ölçümleme şirketlerinin gelen ileti sayılarına göre oluşturduğu ‘Top 10’ tablolarında farklı kategorilerde yer alıyorlar.

‘Haftanın en popüler kadın – erkek oyuncuları’ şeklinde kategorilerde son dönemin öne çıkan isimleri belli. Ancak zirve yarışında bazı çekişmeli durumlar da yaşanıyor. Son dönemde Akın Akınözü erkeklerde, Sıla Türkoğlu ise kadınlarda zirvenin sahibi olan isimler.

Sıla Türkoğlu ve Akın Akınözü'nün zirve keyfi! Top 10 tablosunda bakın hangi isimler sıralamaya girdi? 9

Bu iki oyuncunun yerinde haftalar önce Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Coşkun vardı. Kardeşlerim dizisinin oyuncuları Asiye ve Doruk çifti olarak çok seviliyor ve sosyal medyada da çok konuşuluyorlar. Aylarca en popüler isimler tablolarında ilk sırada yer almayı da başardılar. Ancak giderek popülerliklerini başka isimlere devretmeye başladılar!

Adba.tv’nin haftalık düzenli olarak yaptığı ölçümler, son haftanın isimlerini ortaya koyuyor. Erkek oyuncularda bir süredir zirveyi kimseye kaptırmayan Tuzak dizisinin oyuncusu Akın Akınözü, 22 – 28 Şubat haftasında yine rakiplerini ezmiş görünüyor! Sosyal medyada daha çok konuşulmayı başaran Akınözü’ye hafta boyunca gelen ileti sayısı 42 bin 700 iken en yakın rakibi Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncusu Alp Navruz’a ise 33 bin 100 ileti gelmiş. Son dönemin öne çıkan isimlerinden olan Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan da 32 bin 800 ileti ile 3. sırada. Bir dönem kimseye zirveyi bırakmayan Onur Seyit Yaran ise 23 bin 300 ileti ile 4. sırada yer almakta.

Sıla Türkoğlu ve Akın Akınözü'nün zirve keyfi! Top 10 tablosunda bakın hangi isimler sıralamaya girdi? 10

Listenin diğer isimleri Doğukan Güngör, Engin Altan Düzyatan, Barış Arduç, Mert Ramazan Demir, Bilal Koçak ve Alperen Duymaz oldu…

Kadın oyuncularda ise en popüler isim Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncusu Sıla Türkoğlu. Oyuncu, 38 bin 900 ileti ile ilk sırada yer alırken, zirveyi kaptıran Su Burcu Yazgı Coşkun ile arasındaki ileti farkı ise bir hayli fazla! Coşkun’a 13 bin 300 ileti geldiği görülürken, 3. sırada yer alan Elçin Sangu’ya ise 12 bin 700 ileti geldiği görülmekte.

Sıla Türkoğlu ve Akın Akınözü'nün zirve keyfi! Top 10 tablosunda bakın hangi isimler sıralamaya girdi? 11

Kadın oyuncularda popülerlik oranlarına göre oluşan Top 10 tablosundaki diğer isimler ise sırasıyla Afra Saraçoğlu, Rabia Soytürk, Bensu Soral, Lizge Cömert, Pınar Deniz, Cemre Baysel ve Devrim Özkan…

Bakalım bir sonraki tabloda zirvenin sahipleri Akın Akınözü ve Sıla Türkoğlu, Top 10 listesinin tahtını başka bir isme bırakacaklar mı?