Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisine Show TV yüklendikçe yükleniyor, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün sorumluluğu büyük!

Kızılcık Şerbeti dizisine Show TV yüklendikçe yükleniyor, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün sorumluluğu büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film imzasını taşıyan Kızılcık Şerbeti isimli yeni Show TV dizisi, 28 Ekim Cuma akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yayını öncesinde Show TV, tanıtım için büyük çaba sergiliyor. Dizinin başarılı olması ve uzun yıllar devam etmesi adına kanal yetkililerinin büyük çabası dikkatlerden kaçmıyor.

Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman ile birlikte başrolde iki genç oyuncu da bulunuyor. Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör’den bahsediyoruz. İki genç oyuncu son dönemde bazı tecrübeler yaşamış olsa da, böyle önemli bir projede ilk kez başrolde yer alıyor.

Doğa ve Fatih karakterleri ile izleyeceğimiz ikili, dizinin başarısına direkt etki edecek olmaları nedeniyle büyük bir sorumluluğun altına girmiş durumda. Seküler bir ailenin kızı olan Doğa ile, muhafazakar bir ailenin oğlu olan Fatih’in aşk hikayesi, Türkiye dizi dünyasında yepyeni bir deneyimi beraberinde getirecek.

Kızılcık Şerbeti dizisine Show TV yüklendikçe yükleniyor, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün sorumluluğu büyük! 8

İki faklı kültürdeki ailenin ortak bir yaşam içinde hayatlarını sürdürmeleri ve farklılıklarına rağmen, birçok konuda aslında aynı noktada durduklarını anlamaları dizinin hikayesiyle yansıtılacak. Ortak değerler ama farklı kültürler konusu Türkiye’nin en yaygın yaşam gerçeklerinden birisi.

İşte Kızılcık Şerbeti dizisi de toplumun çok geniş bir kesiminde yaşanan bir durumu ortaya koyacak bir hikaye ile geliyor ve bu durum farkındalık açısından da büyük önem taşıyor.

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ikilisinin iyi bir uyum yakalaması ve güçlü bir işbirliği sergilemesi dizinin en önemli başarı kriteri olacak gibi gözüküyor.

Çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyleyen Sıla Türkoğlu, partneri ile iyi anlaştıklarını söyledi. Emanet dizisiyle parlayan oyuncu, “Doğukan’la birbirimizi tanımaya ve anlamaya odaklıyız. Çok uyumlu çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Kızılcık Şerbeti dizisine Show TV yüklendikçe yükleniyor, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün sorumluluğu büyük! 9

Zümrüdüanka dizisiyle çok konuşulan Doğukan Güngör ise, şimdi çok farklı bir hikaye ile Türkiye’nin gündemine geliyor. Oyuncu, “Sıla çok sıcak, çok enerjik. O da benim gibi yerinde durmakta zorlanıyor. İkimizin enerjisinin ekranda karşılık bulmasını umuyorum.” sözleriyle heyecanını dile getirdi.

Dizide Doğa ve Fatih yıldırım nikahıyla evlenerek, farklı yaşam tarzlarına sahip ailelerini bir araya getirecek. Sürükleyici hikayesiyle çok konuşulacak dizinin ilk bölümünün reyting sonuçları da şimdiden büyük merak konusu oldu.