Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinin sosyal medyadaki dikkat çekici başarısı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin sosyal medyadaki dikkat çekici başarısı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, bir anda reytinglerde hızlı yükselişi ile anılan dizilerin aksine, yavaş yavaş ve emin adımlarla puan topluyor! Gold Yapım imzalı dizide muhafazakar ve seküler iki ailenin çocuklarının evlenmesi ile yaşanan olaylar anlatılıyor.

Henüz başlamadan kimi eleştirileri de beraberinde getiren Kızılcık Şerbeti dizisi, Sıla Türkoğlu hayranlarının özellikle merakla bekledikleri bir yapımdı. Yemin ve Emanet isimli günlük dizilerde oynadıktan sonra güçlü bir hayran kitlesini arkasına alan genç oyuncu, başarılı performansı ile Kızılcık Şerbeti dizisinde de ayrıca beğeniliyor.

Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğukan Güngör ile partner oldu. Doğa ve Fatih karakterleri olarak ekran uyumları da beğenilen iki oyuncu, diziyle birlikte giderek daha çok dikkat çekiyorlar. Kadrosunda ayrıca Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu’nun da yer aldıkları Kızılcık Şerbeti dizisi, Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını ile aynı anda ekrana gelmekte.

Kızılcık Şerbeti dizisinin sosyal medyadaki dikkat çekici başarısı! 8

Kızılcık Şerbeti, reytinglerde Yalı Çapkını’nın yanına yaklaşması şimdilik söz konusu bile değil! Zira uzun yıllardır çift haneli rakamlara ulaşmasının yanı sıra 12 puanı geçebilen bir dizi olarak da Yalı Çapkını, sezon başından beri ekrana damgasını vurmakta! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünde oynadıkları dizi, Cuma akşamları başka dizilere pek fırsat tanımıyor.

Fakat Kızılcık Şerbeti, emin ve yavaş adımlarla Cuma günün ekrana gelen yapımlar arasında ilk 10 sırada yer almaya devam ederken, izleyici sayısını da arttırıyor. Ayrıca sosyal medyadaki görünürlüğü de dikkat çekici!

Kızılcık Şerbeti dizisinin sosyal medyadaki dikkat çekici başarısı! 9

Son yayınlanan bölümüyle 2 Aralık Cuma akşamı Yalı Çapkını dizisini sosyal medyada da büyük bir farkla geçmiş durumda! Kızılcık Şerbeti, gün içinde 158 bin 900 iletiye konu olurken, Yalı Çapkını ise 84 bin 400 ileti ile 2. sırada. Sosyal medyadaki gücü giderek daha baskın bir hale gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, başarısını bu hafta da ortaya koydu.

Aynı akşam yayınlanan İyilik ve Yalnız Kurt dizileri ise Adba.tv’nin yaptığı araştırmaya göre sosyal medyada çok fazla bir etkinlik gösteremiyor.