Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisiyle, Sıla Türkoğlu’nun kariyer sıçraması asıl şimdi başlıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisiyle, Sıla Türkoğlu’nun kariyer sıçraması asıl şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıla Türkoğlu kariyerinde çok önemli bir virajın tam da ortasında bulunuyor. Emanet dizisi ile büyük popülerlik elde eden genç oyuncuyu çılgınca destekleyen geniş bir hayran grubu bulunuyor. Sıla Türküoğlu’nun ikinci sezon sonunda Emanet dizisinden ayrılmasının ardından da hayranlarının büyük desteği ve moral motivasyonu sosyal medyada sürekli gündem olmasını sağladı.

Sıla Türkoğlu, henüz rol anlamında çok etkili ve kendisini öne çıkartacak adımlar atmadı ama bu potansiyele sahip olduğunu göstererek geniş bir hayran kitlesinden destek görmeyi başardı. Bu destek de oyuncu adına son dönemde sosyal medyada fazlasıyla öne çıkmasını sağlıyor.

Ağlama Anne dizisiyle 2018 yılında setlere adımını atan oyuncu, Yemin isimli dizide ise Suna karakteri ile deneyim kazandı.. Emanet dizisinde iki sezon Halil İbrahim Ceyhan ile partner olan oyuncu, şimdi de Kızılcık Şerbeti isimli diziye katılarak hayranlarını çok memnun etti.

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz hafta Sıla Türkoğlu’nun kadroya katılmasının da etkisiyle dünyanın birçok ülkesinde twitter gündeminde yer aldı. 28 milyona yakın etkileşim ile müthiş bir tanıtım çalışmasının altında Sıla Türkoğlu’nun hayranlarının verdiği büyük destek yatıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle, Sıla Türkoğlu'nun kariyer sıçraması asıl şimdi başlıyor! 53

Genç oyuncu adına da aslında günlük dizilerden sıyrılıp, göz önündeki bir televizyon kanalının dizisinde yer almak yeni bir sürecin de başlangıcı olacak.

Kızılcık Şerbeti isimli dizi ile birlikte yeteneklerini sergileme ve sektörde kendisine daha güçlü bir konum elde etme noktasında Sıla Türkoğlu’nu büyük bir oyunculuk sınavı bekliyor. Halil İbrahim Ceyhan ile geçen başarılı partnerlik sürecinden sonra genç oyuncunun yeni dizideki yeni partnerinin kim olacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Gold Film tarafından hazırlıkları yoğun şekilde devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür yazıyor. Her iki senarist de Yasak Elma dizisinin başarısı ile işlerini ne kadar iyi yaptıklarını kanıtladı.

Sıla Türkoğlu da ilk kez bu kadar etkili bir hikayede, güçlü bir dram rolüyle hayranlarının karşısında olacak. Farklılıklarla dolu iki ailenin etkileyici hikayesinin anlatılacağı yeni dizi, günümüz dünyasından bazı mesajları da barındıracak.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle, Sıla Türkoğlu'nun kariyer sıçraması asıl şimdi başlıyor! 54

Ailelerin çocukları üzerinden yaşadıkları çatışmalar, toplumsal konulara değinen bazı konuların da öne çıkması ile Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonun sürpriz dizilerinden birisi olarak gözüküyor.

Sıla Türkoğlu’nun kariyerinde de yeni bir dönem bu dizi ile başlayacak. Oyuncunun hayranları ise şimdiden hem heyecanlı hem de sosyal medya üzerinden verdikleri moral desteği ile Sıla Türkoğlu’nu kariyerindeki bu yeni döneme iyi başlamasını arzu ediyor.