Ana sayfa Dizi Haberleri Romantik komedilerin kraliçesi Burcu Özberk, asıl şimdi gerçek Kraliçe!

Romantik komedilerin kraliçesi Burcu Özberk, asıl şimdi gerçek Kraliçe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada gündemi değiştirecek yeni dizi Kraliçe! İlk fragmanı yayınlanan Kraliçe dizisinde başrol kadın oyuncusu olarak yer alan Burcu Özberk, yeniden setlere dönüş yaptı. Gökhan Alkan ile başrolü paylaşan oyuncu, şimdiye kadar yer aldığı ve çok başarılı olan romantik komedi dizileri nedeniyle, bu tür projelerin kraliçesi olarak hayranları tarafından övgülerle bahsedilen bir isim olmuştu.

Bu sefer ise Queen Sugar isimli Amerikan dizisinden uyarlanan ve Kraliçe ismi ile yakında Kanal D ekranında başlayacak olan yeni dram projesinin başrolünde Burcu Özberk’i dramın güçlü sesi olarak izleyeceksiniz.

Basketbolcu olan eşine güvenen ve onun için her türlü riski alan ama bir gün hayalleri yıkılan bir kadının yeniden kardeşleri ile bir araya gelerek hayatını yeni baştan kurmasının hikayesini izleyeceksiniz.

Uzun yıllardır dizilerde izlediğimiz ve romantik komedi projeleri ile çok başarılı sonuçlar aldığına tanıklık ettiğimiz Burcu Özberk’i önümüzdeki günlerde güçlü bir dram hikayesinin kadın başrolü olarak göreceksiniz.

Romantik komedilerin kraliçesi Burcu Özberk, asıl şimdi gerçek Kraliçe! 7

Deniz karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, daha şimdiden sosyal medyanın gündemine yerleşti. Kraliçe dizisi için yapılan yorumlarda, “Burcu Özberk varsa bu dizi kesin tutar” şeklinde izleyici değerlendirmelerini görebilirsiniz.

Aslında bu sözün güçlü bir anlamı var. Çünkü Özberk, proje seçme konusunda gayet başarılı olmuş bir isim ve Kraliçe dizisi de bu nedenle bile dikkate değer bir iş.

Tabii ki en son Kalp Yarası dizisinde güçlü bir dram performansı sergileyen ve geniş bir izleyici kitlesinin hayranlıkla takip ettiği Gökhan Alkan’ın da basketbolcu Ateş karakteri ile yeniden ekranlara dönüşü hayranlarını çok memnun etti.

Yakında Kanal D ekranında başlaması beklenen Kraliçe dizisinin hangi gün yayınlanacağı, ne zaman başlayacağı gibi detaylar belli değil ama, şimdiden sosyal medyada gündem olmaya başladığı ortada.