Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti’nin çifti Doğa ve Fatih, yıkılamayan kaleyi yıktı! Asiye ve Doruk’u zorluyorlar!

Kızılcık Şerbeti’nin çifti Doğa ve Fatih, yıkılamayan kaleyi yıktı! Asiye ve Doruk’u zorluyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de yeni başlayan Kızılcık Şerbeti dizisi, Cuma akşamları ekrana geliyor. Başrollerinde yer alan genç oyuncular Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, ekranın yeni çifti olarak izleyenlerden beğeni toplamaktalar. Uyumlu partnerlikleriyle enerjileri tutan başroller olarak dizideki rolleriyle birbirlerine çok yakıştırıldılar.

Muhafazakar bir aile ile seküler bir ailenin çocukları olarak evlenmeye karar veren iki gence hayat veriyor Türkoğlu ve Güngör. Farklı yaşam tarzlarındaki ailelerden gelen Doğa ve Fatih rollerini başarıyla oynayan iki genç isim, son dönemde sosyal medyada çift olarak da çok konuşulmaya başladılar.

Sıla Türkoğlu, Yemin ve Emanet isimli günlük dizilerle tanınarak büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Henüz Kızılcık Şerbeti başlamadan, oyuncunun yeni dizisiyle anılması ile birlikte sosyal medyadan büyük bir destek alması da dikkatlerden kaçmadı. Dizileriyle özellikle Latin ülkelerinde çok tanınan ve sevilen Sıla Türkoğlu, sosyal medyada öne çıkan isimler arasına girdi.

Kızılcık Şerbeti'nin çifti Doğa ve Fatih, yıkılamayan kaleyi yıktı! Asiye ve Doruk'u zorluyorlar! 8

Doğukan Güngör ile Kızılcık Şerbeti’nde başarılı bir oyunculuk sergileyen Sıla Türkoğlu, son dönemde sosyal medyadan gelen pek çok paylaşımla dikkat çekiyor. Bazı ölçümleme servisleri tarafından yapılan araştırmalarda, sosyal medyada görünürlüğü de giderek artmakta!

Aynı zamanda çift olarak da uzun zamandır pek çok dizi çiftinin ulaşamadığı bir başarıyı yakaladılar! Somera tarafından haftalık olarak yapılan “sosyal TV’deki En Popüler Çiftler” başlıklı kategoride ilk sırayı Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çifti kimseye bırakmıyor! İkinci sırada yine aynı dizinin sevilen çifti Aybike ve Berk, yer aldıkları ileti sayısına göre 2. sırada yer alıyor aylardır.

Kızılcık Şerbeti'nin çifti Doğa ve Fatih, yıkılamayan kaleyi yıktı! Asiye ve Doruk'u zorluyorlar! 9

İlk 5 çiftin yer aldığı listenin 3. sırasında ise aylardır yine Kardeşlerim dizisinin Süsen ve Ömer’i vardı! Ancak Kızılcık Şerbeti’nin Doğa ve Fatih’i, 2-9 Kasım haftasında büyük bir sürpriz yaparak, bu listeyi aylar sonra delmeyi başaran çift oldular! 3. sıradan son tabloya giren çift, aylardır kimsenin yapamadığını yaptı!

Süsen ve Ömer çifti, listenin 4. sırasına gerilerken, haftalardır 4. sırada yer alan Duy Beni dizisinin Ekim ve Kanat’ı ise ilk 5 listesinden çıkmış durumda! Doğa ve Fatih’in listeye dahil olmasıyla, dengeler sarsılmış görünüyor! Uzun süredir 5. sıradaki yerini koruyan Tozluyaka’nın Zeyno ve Çağrı’sının sırası ise yine 5 olarak son tabloda devam ediyor.

Sıla Türoğlu ve Doğukan Güngör’ün Doğa ve Fatih 3. sıradan hızlı giriş yaptıkları tabloda gelecek hafta neler olacağı merak konusu! Bakalım Aybike ve Berk çiftini geçerek, Asiye ve Doruk’un çok uzun zamandır devam eden en popüler çift tahtını alabilecekler mi? İzleyip göreceğiz…