Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 19. Bölüm Fragmanı İzle! Dünya tersine dönüyor; Demir’in yapması gereken teklifi Candan yapıyor!

Kızım 19. Bölüm Fragmanı İzle! Dünya tersine dönüyor; Demir’in yapması gereken teklifi Candan yapıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kızım dizisinin 19. bölümü 15 Şubat’ta ekranda olacak. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

19. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Candan, Demir’e evlilik teklifinde bulunuyor. Demir de evet diyerek kabul ediyor. Ancak ev hali, Demir’i pek de memnun etmiyor. Öykü’nün yeniden bir aileye kavuştuğu anlar ise izleyicileri mutlu edecek. Demir ve Candan ise ne yapacaklarını, bu evlilik işini nasıl yürüteceklerini düşünmekte.Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Dizinin hayranları Öykü’nün çilesini izliyor.Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği diziden Selen Şekerci ayrılmıştı. Bir başka ayrılık haberi daha geldi. İlk bölümünden itibaren Gökçen Usta’nın yönettiği Kızım dizisinin yönetmeni değişti.. Mustafa Şevki Doğan “Kızım” dizisinin yeni yönetmeni oldu.

Son olarak “Ege’nin Hamsisi” dizisini çeken Doğan, daha önce “Kurtlar Vadisi”, “Baba Ocağı” ve “Meryem” gibi popüler dizilere imza atmıştı.

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen