Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 23. bölüm fragmanı izle! Cemal ve Demir’in Öykü kavgası!

Kızım 23. bölüm fragmanı izle! Cemal ve Demir’in Öykü kavgası!

tarafından ker_def

tv8 ekranında yayınlanan Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı Kızım dizisinin 9 Mart Cuma günü ekrana gelen 22. bölümünden sonra yeni bölümde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Öykü’nün Demir’i ve Candan’ı tanımadığı son bölümde sorunlar iyice büyümüştü.

Kızım dizisinin 15 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Videodan dizinin 23. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Peki fragmanda hangi detaylar var? Öykü’nün kendisini tekrar hatırlamasını sağlamaya çalışan Demir, çok mücadele ediyor. Öykü’nün biten ilacını eczaneden almaya giden Demir, ilacı kaptığı gibi kaçıyor. Öykü’nün teyzesi gelmişti. Şimdi ise teyze ile Cemal işbirliği yapıyor ve Öykü’yü götürmeye çalışıyor. Demir onları engelliyor. Bu sırada da Öykü, “Baba” diyerek onu hatırladığını gösteriyor.

Kızım dizisinin son yayınlanan 22. bölümünde neler yaşanmıştı?

Öykü’nün hafıza kaybı sürerken Demir de mutluluk oyunu oynamaya ve kızına kendini hatırlatmaya çalışmaya devam eder. Demir’in çabaları bir sonuç verecek ve Öykü nihayet babasını ve onunla paylaştığı hayatını hatırlayacak mıdır? Demir bir yandan da Uğur’la birlikte hastane borcunu ödemek için çareler aramaktadır. Parayı denkleştirerek kızının tedavisine devam edebilecek midir?

Cemal ise yaptırdığı test sonrası Öykü’yü Demir’den almaya kararlıdır. Bunun için Demir’den önce Öykü’ye 8 sene bakmış olan Zeynep’le yeni bir iş birliğine başvurur. İkisinin kurduğu plan işleyecek ve Öykü’yü Demir’den ayırmayı başarabilecekler midir?

Öykü’nün hastalığı ise artık okulda bilinmektedir. Sevgi öğretmen ona destek olurken bazı veliler bu durumu hoş karşılamaz. Candan bu sorunu çözmeye kararlıdır.