Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 5. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü ne saklıyor?

Kızım 5. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü ne saklıyor?

tarafından ker_def

Başrollerinde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız ‘ın yer aldığı Kızım dizisi Cuma günleri izleyicilerle tv8 ekranında buluşmakta. Serhat Teoman, Tugay Mercan , Sinem Ünsal ve Suna Selen’in de yer aldığı güçlü bir kadroya ve iyi bir hikayeye sahip. Dizinin yeni bölümüyle ilgili görüntüler yayınlandı. Kızım dizisi 5. bölümüyle 19 Ekim Cuma akşamı tv8 ekranında olacak. Öykü’nün elleri titriyor. Öykü’ye 8 sene bakan teyzesini bulan Demir, şoke eden bir söz işitmişti. Öykü’ye ‘Benden ne saklıyorsun’ diye soruyor.

Videodan 5. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz…

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi tv8 ekranında izleyicilerle buluştu.

Genel Hikaye;

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü ’yle yaşamayı istememektedir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.