Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi Acun Ilıcalı’nın koltuklarını kabarttı!

Kızım dizisi Acun Ilıcalı’nın koltuklarını kabarttı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

tv8 ekranlarında Cuma günleri ekrana gelen Kızım dizisi 3. bölümüyle yine büyük ilgi gördü.

İlk olarak 2 hafta önce Çarşamba günü yayınlanan ve çok başarılı bir yapım olmasına karşın Sen Anlat Karadeniz etkisiyle düşük reyting alan Kızım dizisi, Acun Ilıcalı’nın hamlesiyle Cuma günlerine alınmıştı.

Geçtiğimiz Cuma günü başarılı performans sergileyen Kızım, bunun şans olmadığını 5 Ekim Cuma günkü performansıyla gösterdi.

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrolündeki Kızım dizisi 5 Ekim Cuma günü hem tüm kişiler hem de AB gruplarında ikincilik elde etti.

Tüm kişilerde Arka Sokaklar’ın hemen ardından 5.56 reykting elde eden Kızım, AB grubunda da İstanbullu Gelin’in ardından 6.05 reytinge ulaştı.

Kızım, zirvedeki her iki rakibinin de adeta ensesinde bulunuyor.

Acun Ilıcalı, tv8 için bu sezonun büyük önem taşıdığını açıklamıştı. Kızım, Jet Sosyete dizilerinin yanı sıra O Ses Türkiye ve MasterChef Türkiye yarışmaları ile yeni sezona iyi hazırlandıklarını anlatan Ilıcalı, bu sonuçlarla iddiasını da kanıtlamış durumda.

Kızım dizisi Acun Ilıcalı'nın koltuklarını kabarttı! 7

Kızım çok iyi gidiyor… MasterChef Türkiye tuttu ve başarılı bir durumda…

O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi yani bu akşam başlıyor… Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise’den oluşan jürisi ile performansı merakla bekleniyor.

Şimdi de sıra Jet Sosyete dizisinde… 11 Ekim Perşembe günü ikinci sezonuyla yeni kanalında izleyici ile buluşacak olan Jet Sosyete, başarılı sonuçlar alırsa bu durum tv8’in büyük çıkışının süreceği anlamı taşıyacak.