Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi, öylesine ilmek ilmek işleniyor ki Demir bile anlamıyor!

Kızım dizisi, öylesine ilmek ilmek işleniyor ki Demir bile anlamıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TV8’de ekrana gelen Kızım dizisi, dün akşam Total ve AB’de aldığı 2.liği fazlasıyla hak ediyor.

Baba kız hikayesini öylesine güzel işliyor ki kimi zaman Demir’e kızsak da sonunda içinden bambaşka bir adam çıkacağını yavaş yavaş görmeye başladık.

Kendi küçük ama performansı büyük Beren Gökyıldız, adeta dizinin starı. Tek başına büyük bir yük omuzlayan küçük oyuncu, rolünün hakkını öylesine veriyor ki ekran başındaki herkesin sevgisini bir kez daha kazandı.

Sosyal medyada dün akşam yayınlanan 3. bölümle ilgili diziye mesajlar yağdı.

Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız arasındaki uyuma dikkat çeken izleyiciler, dizinin komedi tarafına çok gülerken, baba kızın en zorlu şartlarda bile aralarındaki ilginç atışmalar, diyaloglar, her şeye rağmen birbirlerine farkında bile olmadan gittikçe daha çok bağlanmaları dikkat çekiyor. Demir, bu durup dururken çıkıp gelen ve kızı olduğunu söyleyen Öykü’yü kabullenmiyor görünse de gittikçe ve farkında bile olmadan ona çok bağlanıyor.

Kızım dizisi, öylesine ilmek ilmek işleniyor ki Demir bile anlamıyor! 7

Baba kız ilişkisinin sonradan ve ince ince kurulduğu dizide, her bölümde yeni bir maceraya sürüklenen ikilinin bağları da gittikçe kuvvetleniyor. Öykü’nün babasına kıyamadığı, Demir’in de oralı değilmiş gibi davranıp içten içe sahiplendiği halleri, ekran başındakilerde de duygu seline neden oluyor.

Özellikle bu hafta mutfakta Candan’a çorba yaptıkları sahnedeki halleri görülmeye değerdi… İkilinin ekrandaki uyumlarının yanı sıra, Öykü ve Demir’in baba-kız olarak yaşadıkları o eğlenceli anlar, ekran başındakileri de hayli güldürdü.

Öykü’nün hastalığı ortaya çıktığında, muhtemelen Demir zaten onu bırakamaz bir durumda olacak. İlerleyen bölümlerde daha dramatik ama birbirine sıkı sıkıya bağlı bir baba-kız ilişkisi izleyeceğiz. Demir’in hayatı, bir anda çıkıp gelen Öykü ile bambaşka bir yere gidecek. Candan da bu durumun en yakın tanığı ve onun da bir başka acıklı hikayesi var…

Candan’ın yürek yakan hikayesi…

Leyla Lydia Tuğutlu’nun oynadığı Candan, mesafeli duruşuna karşın iyilik dolu, sıcak ve insani tavırlarıyla izleyicinin gönlünü çeliyor. Üstelik geçmişte yaşadığı büyük bir acıyı da nasıl hissettirmeden taşıdığını izleyici gördü.

Candan, kardeşiyle sokakta yürüdüğü bir gün, elinde telefonla konuşurken bir anlık dalgınlığıyla arabanın altında kalan kız kardeşi hayatını kaybetmiş ve o günden sonra ailesiyle de ilişkisi çok değişmiş. Annesi de 2 yıl sonra ölen Candan, satmaya çalıştığı ve babasının kaldığı o eve yıllar sonra yeniden geldiğinde Öykü ve Demir’le karşılaşıp onlara evini, sofrasını açacak kadar merhametli bir kadın.

Demir’in, Candan’ın bu yakınlığı ve ona duyduğu hisler nedeniyle çalmaktan vazgeçtiği tablolara, Uğur gözünü çoktan dikti ve bırakmaya da niyeti yok. Uğur’un son hamlesiyle evden çıkarılan tablolarla ilgili kavgalarına Candan şahit oluyor.

Dizinin 3. bölüm finalinde yaşanan bu durumu Demir nasıl açıklayacak büyük bir merak konusu ama Kızım dizisi, Cuma akşamlarının yeni favorisi oldu bile.

İşte dizinin son bölümüne yapılan yorumlardan bazıları: