Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde izleyiciler yeni senaryo yazdı, bakalım gerçekleşecek mi?

Kızım dizisinde izleyiciler yeni senaryo yazdı, bakalım gerçekleşecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızım dizisinde Uğur’un aile içine dönmesi için büyük fırsat! Kızım dizisi 28. bölümü 19 Nisan Cuma akşamı tv8 ekranında buluştu. Demir’in babasının ölümünde rol oynayanlardan birisinin de Uğur olduğunu ortaya çıkmıştı.

Demir ve Uğur arasındaki ipler koptu.28. bölümde birbirleri ile hastanede Cemil’in başında geçmişteki anıları konuştular. Ancak Uğur’un “Kardeşim gel iki kadeh bir şeyler atalım” teklifine Demir, sert bir yanıt verdi.

Demir, “Uğur ne yapıyorsun? Biz artık arkadaş değiliz, kendine gel. Bizim defterimiz çoktan kapandı. Uzak dur dedikçe de dibimde bitme” diye yanıt verdi.

28. bölümde yaşanan iki eski arkadaş arasındaki bu diyalogdan sonra Demir, Candan ve Öykü evde uyudukları sırada büyük bir felaket yaşandı.

Evi benzinle yakan adamlar, Demir’e ders vermek niyetindeydi… İzleyiciler bu sahneden sonra 29. bölümü merakla beklemeye başladı.

Kızım dizisinin birçok hayranı Uğur’un onları kurtarmasını ve arkadaşlıklarının eskisi gibi olmasını arzu ettiklerini sosyal medyada yazmaktalar.

Tahminler yapan izleyiciler bu yangında Candan’a bir şey olabileceğini de düşünüyor.

Peki bu yangını kim çıkarttı? İşte bu sorunun da yanıtı merakla bekleniyor.

Eğer tahminler doğru çıkar da Uğur gelip onları kurtarırsa dizinin takipçileri de bu duruma çok sevinecek.