Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinden dikkat çeken sahne! Türkçe’ye katkı yapmaları övgü konusu oldu!

Kızım dizisinden dikkat çeken sahne! Türkçe’ye katkı yapmaları övgü konusu oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları Kızım dizisi, dün akşam 32. bölümüyle ekrana geldi.

TV8 ekranlarında yayınlanan dizideki bir sahnede kullanılan söz dikkatleri çekti.

Candan ve Demir’in aşklarını birbirlerine ifade edip gerçek bir evlilik yaşamaya başlamaları, Öykü’ye de aile olma şansı tanıdı.

Uğur’un bir an olsun yalnız bırakmadığı aile, mutlu halleriyle yeni bölümde birlikte fotoğraf çektirdiler.

Uğur’un eline telefonu alıp selfie yapmak istediği sahnede Demir’in “Öz çekim de diyorlar” sözleri duyuldu.

Türk Dil Kurumu’nun bir süre önce cep telefonu ile yapılan selfie için Türkçe’de “Öz çekim” olarak kullanılması yönündeki önerisi, dizinin yeni bölümünde de kullanılmış oldu.

Bu sahneye yorum yapan izleyiciler, “Öz çekim” tabirinin kullanılmasından dolayı tebrik ettiklerini söyleyen yorumlar paylaştılar.

İşte o sahne:

32. bölümde neler oldu?

Öykü’nün bazı şeyleri unutması, büyük bir şok yaşamasına neden oldu.Hastalığının düzeldiğini sanan Öykü, yeniden hasta olmaya başladığını düşündü. Durumu farkeden Demir, onun bir çocuk olduğunu ve bunların olmasının normal olduğunu söyleyerek teselli etti.Demir’in “Sen çocuk olacaksın, ben de baba” diyerek Öykü’yle yaptığı konuşma, ekran başındakileri de duygulandırdı.

Candan ve Demir, yaşanan acı olayların ardından birbirlerine aşklarını itiraf ederek gerçek bir evlilik yaşamaya başladılar.Öykü ise bu durumdan en çok memnun olan kişiydi. Demir, düzgün bir işte çalışmaya başlamış ve ailesini geçindirmek için işine dört elle sarılmıştı.

Öykü, bu mutlu aile tablosu içinde en güzel günlerini yaşamaya devam ediyor.tv8’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Candan, Öykü’yü okuldan alıp parka götürüyor.Öykü, parkta bir bankın üzerinde bir zarf görüp açtığında, içinde yüklü miktarda para olduğunu görüyor.Öykü’nün bu parayı ne yapacağı büyük merak konusu. Zira, izleyici bunun Murat’ın bir tuzağı olduğu görüşünde.