Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisine izleyici neden tepki veriyor? Sen Anlat Karadeniz ile ne ilgisi var?

Kızım dizisine izleyici neden tepki veriyor? Sen Anlat Karadeniz ile ne ilgisi var?

tarafından zk zk
tv8 ekranlarında yeni başlayan ve başrollerinde Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ile Leyla Lydia Tuğutlu’nun oynadıkları Kızım dizisi, büyük beğeni topladı.

Ancak diziyle ilgili olarak izleyicilerin bir eleştirisi var.

TV8 Genel Müdürü Aslı Çini Yaşaroğlu’yla bir röportaj yapan Vatan Gazetesi Oya Doğan, kanalın iki dizisi Jet Sosyete ve Kızım dizisini neden seçtiklerini anlattı.

Geçtiğimiz yıl kadın izleyicileri çekmek için farklı formatlar yayınlandıklarını ve süreç sonunda AB izleyicisini çekeceğine inandıkları Jet Sosyete dizisini transfer ettikklerini anlattı.

Kanalın diğer dizisi Kızım ile ilgili de konuşan Yaşaroğlu, Kızım dizisinin, Çarşamba akşamları yayınlanmasına izleyicinin tepkisini de şu şekilde dile getiriyor:

Kızım dizisine izleyici neden tepki veriyor? Sen Anlat Karadeniz ile ne ilgisi var? 7

“…Bir de kanalımıza yakışacak, izleyicinin “Bu kanalda niye böyle bir dizi yaptınız?” demeyeceği, global olabilecek bir projeyi uzun süredir arıyorduk. Bir yıldır da MedYapım’la çalışıyorduk. Sonunda Kızım olmasına karar verildi.

Dizi beğenildi. Ama çarşamba akşamı Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi çok yüksek reytingli dizilerin karşısında olmasına tepki var. İzleyici sizden diziyi kısa sürede yayından kaldırmayacağınıza dair garanti bekliyor…”