Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinin en büyük hatası günü! Sen Anlat Karadeniz’e kafa tutuyor ama bir konuya dikkat!

Kızım dizisinin en büyük hatası günü! Sen Anlat Karadeniz’e kafa tutuyor ama bir konuya dikkat!

tarafından zk zk
Sezonun en dikkat çeken ve ilk bölümüyle de çok konuşulan dizilerinden bir tanesi de Kızım dizisi oldu.

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, ilk bölümüyle dikkat çekti.

Dizinin tv8’de yayınlanması ve izleyicinin bu kanalda dizi izleme alışkanlığının olmaması, baştan bir dezavantaj gibi dursa da Kızım dizisi, ekranın iddialı işlerinden birisi olarak duruyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, dizinin şansının yüksek olduğunu belirterek göze batan bazı eksiklere de şöyle dikkat çekiyor:

“Kızım doğru duygulara basarsa yükselir

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız ve Serhat Teoman’ın başrollerini paylaştığı, TV8’in yeni dizisi Kızım çarşamba akşamı ilk bölümüyle görücüye çıktı. Tanıtımlarında vaat ettiği baba-kız dünyasını ilk bölümünde seyirciye sundu.

Kızım dizisinin en büyük hatası günü! Sen Anlat Karadeniz'e kafa tutuyor ama bir konuya dikkat! 7

Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız’ın performansları harikaydı. Ama ilk bölümde neredeyse dört kişi arasında geçen bir dizi izlediğimiz için bana fazla geldi. Yani 130 dakikadan uzun dizi yapıyorsanız, olay değil duygu anlatıyorsanız ya duygu sağma meselesini abartacaksınız ya da daha fazla oyuncuyla olay dağılımı yapacaksınız. Aksi taktirde ilk 70 dakikadan sonra kendini tekrar ettiğini hissetmeye başlıyorsunuz.

Kızım şansı yüksek, konusu güzel, doğru duygulara basarsa kendi izleyici kitlesini oluşturabilecek bir dizi… Üstelik karşısında Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul olmasına rağmen… TV8 zaten dizi tutturma konusunda zorlu bir durumdayken Kızım’ı çarşamba günü yayınlaması işi daha zorlaştırmış. Belki Kızım başka bir günde olsa daha yüksek reyting alacaktı ama kanal çarşambayı seçerek iddiasını ortaya koymak istemiş. Bence iyi de yapmış. Geriye hikayeyi hareketlendirmek ve kanalın işin arkasında durması kalıyor.”