Ana sayfa Dizi Haberleri Klavye Delikanlıları ne yapacak? Final sahnesi merakta bıraktı. İşte 2. bölüm tanıtımı…

Klavye Delikanlıları ne yapacak? Final sahnesi merakta bıraktı. İşte 2. bölüm tanıtımı…

tarafından zk zk

Show TV’nin bu akşam izleyicileriyle buluşan dizisi Klavye Delikanlıları’nın 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. Maceralarına başlayan ekibin ilk bölümün finalinde polis çevirmesine takılmasıyla yeni bölümde bu işten nasıl sıyrılacakları merak konusu oldu. İki rakip firma ve bir ihalenin ortasında kalan Klavye Delikanlıları’nın yeni macerası Salı günü Show TV’de sizleri bekliyor. Klavye Delikanlıları yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikayesini eğlenceli bir dille ekrana taşıyor.

Klavye Delikanlıları’nın bu akşam ekrana gelen ilk bölümünde; Tamirhanede çıraklık yapan Bayram ile annesiyle birlikte peynirci dükkanı işleten Kerem’in hayatı Kuzen Volki’nin gelişiyle değişti. Trollük yaparak kazandıkları paranın dahi kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye yetmeyeceğini düşündükleri günlerden geçerken, çocukluktan beri bizimkileri yoldan çıkaran Bayram’ın amca çocuğu Kuzen Volki Amerika’dan çıkageldi. Zengin öğrencilere sınav sorularını satarak köşeyi dönen, güzelliği dillere destan Seyran’ın da kadroya katılmasıyla tam olan ekip yeni nesil dolandırıcılık dümeni tezgahladı. Zenginden al fakire dağıt felsefesiyle yola çıkan ekibin, başarılı bir operasyonun sonunda polis çevirmesine takıldığı final sahnesi izleyenlerde heyecanı arttırdı.

Süreç Film // Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin yazdığı Klavye Delikanlıları’nda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker rol alıyor.

Klavye Delikanlıları’nın merakla beklenen yeni bölümü 10 Ekim Salı günü saat 20.00’de Show TV’de!

İşte “Klavye Delikanlıları”nın 2. bölüm tanıtımı!