Ana sayfa Dizi Haberleri Klavye Delikanlıları’nda beklenmeyen final! 3. bölümde düğüm çözülecek mi?

Klavye Delikanlıları’nda beklenmeyen final! 3. bölümde düğüm çözülecek mi?

tarafından zk zk

Show TV’nin eğlenceli dizisi Klavye Delikanlıları’nın 3. bölüm tanıtımı yayınlandı. Bayram ve Volki’nin paralarla birlikte kaçan Seyran’ı bulmaya çalıştığı, Kerem ve Bayram’ın yakalanarak hapse atıldığı tanıtım eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekti. Klavye Delikanlıları yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikayesini Her Salı eğlenceli bir dille ekrana taşıyor.

Klavye Delikanlıları’nın bu akşam ekrana gelen 2. bölümünde; ekip takıldıkları polis çevirmesinden Volki’nin polisi tanımasıyla şans eseri kurtuldu. Zenginden al fakire dağıt felsefesiyle, Hiko Dayı öncülüğünde kazandıkları paraları ihtiyaç sahiplerine dağıtan Bayram ve Kerem yeni hedef belirlemek için Volki ve Seyran’la birlikte soluğu gece kulübünde aldı. Volki tam bir zengin avcısı gibi, metresi Arzu ile takılmakta olan holding sahibi Hakan Baydar’ı gözüne kestirdi. Hakan Baydar’ın rakibi Tezcan Holding’le gireceği enerji ihalesini öğrenen ekip Hakan Baydar’ın özel hayatını kullanarak ona şantaj yaptı. Yaptıkları şantaj sonucunda kazandıkları parayla bir süre ortadan kaybolmak için Şile’ye giden Bayram ve Seyran, birlikte güzel bir gün geçirdi. Uyandığında yanında Seyran’ı göremeyen Bayram, Volki ile birlikte paraların ve Seyran’ın ortadan kaybolduğunu anladı. Kuzen Volki ve Bayram’ın her yerde Seyran’ı aradığı, Seyran’ın ise Yunanistan’da içeceğini yudumladığı final sahnesi görülmeye değerdi.

3. bölümde Seyran, kaçırdığı paralarla gönlünce eğlenirken Klavye Delikanlıları’ı da onun peşine düşüyor. Ancak başlarına olmadık işler geliyor.

Süreç Film // Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin yazdığı Klavye Delikanlıları’nda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker rol alıyor.

Klavye Delikanlıları’nın merakla beklenen yeni bölümü 17 Ekim Salı günü saat 20.00’de Show TV’de!
İşte “Klavye Delikanlıları”nın 3. bölüm tanıtımı!