Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Klişe evlilik sorusuna en güzel yanıtı Birkan Sokullu verdi!

Klişe evlilik sorusuna en güzel yanıtı Birkan Sokullu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birkan Sokullu, hem iş hem de özel hayatında mutlu bir dönemi yaşıyor.

TRT1 ekranında yayınlanan ve reytingleri ile çok iyi bir noktada bulunan Masumlar Apartmanı, milyonlarca izleyicinin takdirini kazanan bir yapım oldu. Bu dizinin başrol isimlerinden Birkan Sokullu da sosyal medyada sürekli gündemde yer alıyor.

Magazin gündeminde ise oyuncu aşkı Eda Gürkaynak ile birlikte olmasıyla gündemde. İkilinin buluşmasını fırsat bilen magazin muhabirleri de evlilik sorusunu yine ortaya koydu. Birkan Sokullu’nun sevgilisinin ailesi ile buluşması sonrasında yapılan evliliğe doğru giden bir ilişki olduğu değerlendirmesi ünlü oyuncuya soruldu.

Birkan Sokullu, birçok oyuncunun rahatsız olduğu ve artık klişe haline gelen bu soruya bugüne kadar verilen en güzel yanıtlardan birisini verdi.

Oyuncu, gazetelerde yer alan ve sevgilisinin ailesi ile buluşmasının ‘aileye girdi, evlilik sinyali’ gibi yorumlanmasından rahatsız olduğunu ifade etti.

Birkan Sokullu, bu konuda şu ifadeleri ile takdir topladı:

“Aileye girmek falan tuhaf. O aileye girmek değil, bir tanışıklık. Karşılıklı sevgi. Zaten tanıdığım insanlar. O da benim ailemi tanıyor, bununla ilgili bir sorun yok. Bence bu çok güzel bir şey. Biz de mutluluğumuzu kendi çevremizle paylaşmaya çalışıyoruz. Bundan da besleniyoruz, bu güzel bir şey. Sinerjimiz de çok yüksek, güzel bir ilişkimiz var. Umarım böyle devam eder.

Evlilik ile ilgili herhangi bir negatif yargım yok. Şu anda Eda ile çok güzel bir ilişkimiz var. Bir gün böyle bir şeye karar verirsek tabii ki bunu uygulamaktan kaçınmayız.”