Ana sayfa Dizi Fragmanları Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı izle! Ahmet’i şoke eden manzara

Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı izle! Ahmet’i şoke eden manzara

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni sezonda reyting sorunu yaşayan dizilerinden Koca Koca Yalanlar, salı günlerine alınmıştı. Dizinin 11. bölümü 23 Ekim Salı akşamı ekrana geldi. 12. yeni bölüm ise 30 Ekim’de izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı dizinin reytingleri düşük gelse de kemik bir izleyici grubuna hitap ettiği de biliniyor.

12. bölümde neler olacağına yönelik detaylar fragmanda bulunuyor. Videodan izleyebilirsiniz. Yeni bölümden detaylar da ortaya çıktı.

Müjgan, Ahmet’i kendisinden uzaklaştırmak için Erdem’in planını uyguluyor!

Müjgan, Ahmet’i hayatından tamamen çıkartmanın yollarını aramaktadır. Erdem ile paylaştığı bu durum üzerine bir plan yaparlar. Ahmet’in yaptığı gibi, onun karşısına sevgili olarak çıkacaklardır. Ele ele Ahmet’in karşısına çıkarlar.

Ahmet, gördüğü bu manzara karşısında şok olur. Eşine karşı aşkının tekrar alevlendiği bu zamanlarda, görmek zorunda kaldığı tablo onun için bir yıkım olur. Müjgan yaptığına pişman olsa da, artık dönüşü yoktur.

12. BÖLÜM FRAGMANI:

Koca Koca Yalanlar 11. bölümünde neler oldu?

Sude’den ayrılmaya çalışan Ahmet, planlarını devreye sokar. Ahmet ve Müjgan yılların alışkanlığıyla evlilik yıl dönümlerinde, gittikleri deniz kenarında karşılaşırlar. Duygusal yakınlaşmaları, bir aracın çarpmasıyla hastanede son bulur. Müjgan’a dönmek isteyen Ahmet, Sude’den ayrılma plânları yapmaya başlar.

Şahin ve Osman ona önerilerde bulunurken Erdem, Ahmet’e Müjgan’ın kolay kolay onu affetmeyeceğini söyler. Ahmet, Sude’den ayrılmak için Alp’ten bile medet ummaktadır.