Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar dizisi nerede çekiliyor?

Koca Koca Yalanlar dizisi nerede çekiliyor?

tarafından ker_def
Koca Koca Yalanlar dizisi şu ana kadar 3 bölüm olarak ekrana geldi.

Dizinin ilk bölümü büyük tepki çekmiş olmasına karşın, sonraki 2 bölümünde bu eleştiriler bir hayli azalmıştı.

Dizinin 4. bölümü merakla bekleniyor.

Dizinin nerede çekildiği konusu da merakları süslemekte.

Dizinin çekim mekanı İstanbul Beykoz’dur.

17 yıla varan evlilikleri ve 3 çocukları ile sade bir aile profili çizen çiftin zaman içerisinde ilişkilerinin dönüşümünü izliyoruz.

Kadın erkek ilişkilerinin ele alındığı dizide olası bir aldatma durumu için kadınlar uyarılırken, erkeklerin düşebileceği negatif durumlar da ele alınıyor.

Mali müşavir olan 36 yaşındaki Ahmet (Hakan Yılmaz), 17 yıllık evliliğin ardından yorulan ve karışan kafasının farklı düşüncelere kaymasını engelleyemiyor. Düşen egosu ve yaşadığı orta yaş bunalımı onu Sude’ye (Tuğçe Karabacak) yöneltiyor. İlk aşkı Ahmet ile evlenen ve hemen 3 çocuk sahibi olan Müjgan (Evrim Alasya) ise anaç ve içine kapanık yapısıyla, anne ve ev hanımı olarak yaşamını sürdürüyor. Çiftin yüzleştikleri aldatma olayı, Müjgan’ın içerisinden farklı bir kadın çıkmasına, Ahmet’in ise kendine ve yaptıklarına yeni bir gözle bakmasına sebep olacak. Müjgan’ın bu süreçteki en büyük destekçileri ise iki yakın arkadaşı Canan (Pelin Öztekin) ve Nilgün (Selen Uçer) oluyor.

Koca Koca Yalanlar dizisi nerede çekiliyor? 7

Aşk, aile, arkadaşlık ve aldatma

Aldatmanın bir aile üzerindeki etkilerinin komediyle yoğurularak anlatıldığı dizide, sadece asıl çiftin değil Müjgan’ın yakın arkadaşlarının hayatlarına da odaklanıyor. Özellikle Nilgün’ün kocası olan Şahin’in (Ferdi Sancar) de Ahmet’in yaşadıklarında büyük bir payı bulunuyor.

Yapımcılığını Limon Film’den Hayri Aslan ve yönetmenliğini Osman Taşcı-Burcu Alptekin’in yaptığı dizinin senaryosunu Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi gibi başarılı dizilerin de senaristliğini yapan Gül Abus Semerci yazıyor.