Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar dizisinde izleyiciyi çıldırtan sahneler!

Koca Koca Yalanlar dizisinde izleyiciyi çıldırtan sahneler!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

Kanal D ekranlarının yeni sezonda büyük beklenti ile yayınlanan yeni dizi Koca Koca Yalanlar, 1. bölüm reytingiyle iyi bir başlangıç yapmıştı.

Evrim Alasya, Hakan Yılmaz, Tuğçe Karabacak, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Pelin Öztekin gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran diziye gelen tepkiler ise dinmek bilmedi.

Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümün ardından aldatmayı ve tacizi normalmiş gibi göstermesi nedeniyle büyük eleştiri alan dizi, RTÜK’e de birçok kişi tarafından şikayet edildi.

Dizinin tekrar bölümü ise Kanal D ekranlarında yayınlandı ve bu tekrardan sonra da tepkiler üst üste geldi.

Dizide izleyiciyi çıldırtan sahneler vardı.

Aşağıdaki repliklere izleyicilerin tepkisi de büyük oldu.

“Aldatmayan erkek yoktur, yakalanan erkek vardır.”

“Kadınların kalbi mezar gibidir bir giren bir daha çıkamaz ama erkeklerin kalbine girip çıkan çoktur.”

Sosyal medya kullanıcıları dizideki bu tür klişe ifadeleri sert tepkilerini yaptıkları paylaşımlarla gösterdi.

Genel ahlaka ve aile düzenini bozmaya yönelik sahneler barındırdığı gerekçesiyle diziyi RTÜK’e şikayet edenler, Kanal D’ye de ‘yayından kaldırılmalı’ mesajları göndermekte.

Dizinin Konusu:

Koca Koca Yalanlar dizisinde izleyiciyi çıldırtan sahneler! 7

Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır.

Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.