Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar dizisinde olmayan şey neydi?

Koca Koca Yalanlar dizisinde olmayan şey neydi?

tarafından zk zk
Kanal D’nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar, ilk bölümüyle kimi eleştirilerin de sahibi oldu.

Komedi dizisi olarak ekrana gelen dizi, klişe bir konu üzerine kurulmuş olsa da oyunculuklarla dikkat çekti.

Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Pelin Öztekin’in oynadıkları dizinin şansı var. Ancak ilk bölümde kimi yerlerde ritmin düştüğü de gözlendi.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, Koca Koca Yalanlar dizisi ile ilgili bakın neler söylüyor:

“Konu klişe ama hala popüler

Konu size de çok tanıdık gelmiyor mu? Bence bu ülkede pek çok kadının yaşadığı bir durum ama Koca Koca Yalanlar Amerika’yı yeniden keşfetmiyor. Hatta 1984 yapımı Amerikan filmi Kırmızı Kadın’dan esinlenildiğini söyleyebiliriz. Üstelik o filmin 1985 yılında Aşık Oldum adıyla uyarlaması da yapılmıştı. Şener Şen ve Nevra Serezli başrollerinde oynamıştı. Her zaman ilgi çeken ve çekecek olan bir formattır. Aldatan erkekler ve aldatılan kadınlar. Bu formatta yüzlerce dizi ve film izledik. Konu ne kadar klişe olursa olsun, kaç yıl geçerse geçsin popülaritesini koruyor. Çünkü hala aynı taktikler işliyor. Anlayacağınız; Koca Koca Yalanlar’ın konusu hep güncel!

Koca Koca Yalanlar dizisinde olmayan şey neydi? 7

Ferdi Sancar’ı her zaman izlerim

Koca Koca Yalanlar oyuncu kadrosunu komedi yeteneğiyle adından söz ettiren isimlerden oluşturmuş. Evrim Alasya ve Hakan Yılmaz çok iyi ikili olmuşlar. Ferdi Sancar hangi işte olsa bakarım, yeteneğiyle zaten sizi kendisine bakmaya zorluyor. Selen Uçer’le de olmuşlar. Pelin Öztekin her yıl başka birine dönüşüyor. Zayıfladıkça bambaşka bir kadın oluyor. Onu komediyle tanıdık, sonra dram projelerine yöneldi. Şimdi yeniden komedi demiş. İyi ki demiş. Rüzgar Aksoy’la güzel parter olacaklar. Rejiyi de beğendim. Ancak dizi ilk 40 dakika biraz yerinde saydı. Daha sonra finale kadar ritmi gayet iyiydi. Gelecek hafta bayram tatili başladığı için izlenme oranı nasıl olur bilemem ama bayramda yapılacak bol tekrarla dizi daha fazla dikkat çekecektir. Herkesin emeğine sağlık!”