Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar senaryo değil hayatın kendisini anlatıyor!

Koca Koca Yalanlar senaryo değil hayatın kendisini anlatıyor!

tarafından ker_def

Son günlerin en çok konuşulan dizilerinden birisi de Koca Koca Yalanlar…

Kanal D ekranlarında 4 bölümdür devam eden Koca Koca Yalanlar, aldatmayı meşru gösterdiği gerekçesiyle ciddi eleştiri almıştı. Ancak son 2 bölümü eleştirin azaldığı ve ilginin arttığı bölümler oldu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise gündüz programlarındaki aldatma hikayeleri ile dizinin senaryosunu karşılaştırdı ve “Bunlar senaryo değil” başlıklı etkili bir yazı kaleme aldı:

BUNLAR SENARYO DEĞİL

“Diziler ahlakımızı bozuyor” diye şikayet ederler. Son taktıkları ‘Koca Koca Yalanlar’… Çapkınlığı normal gösteriyor ve gençlere kötü örnek oluyor özetle. Esra Erol’un konularından biriydi yeni sezonda. Adam yakışıklı ve dolandırıcı. Beş kadını kandırmış. Beş kadın ve dört çocuk hikayesi. ‘Fatih Aydın mağdurları’ olarak, programa katılmışlar.

Ee şimdi bu senaryo olsa ne diyecekler? Aile yapımızı bozuyor bu dizi (!) Bir başka örnek ‘Eşim beni eltimle aldatıyor’ alt başlığında bir bölüm vardı ekranda. Programın adı, ‘Hayatta Her Şey Var’. Hadi albunu diziye koy! Aile yapısı bozuluyor. Zaten böyle hikayeler anlatılıyor gündüz kuşağında. Bunlar senaryo değil gerçek. Zengin muhitlerin çarpık ilişkileri de değil. Bildiğimiz soba dumanı tüten mahallelerin hikayeleri…