Ana sayfa Dizi Haberleri Komediye gel! İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya, Fikret ve İpek’i şaşkına çevirecek!

Komediye gel! İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya, Fikret ve İpek’i şaşkına çevirecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de bu akşam 64. bölümü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin’den bombardıman gibi ön izleme yağıyor!

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 64. bölümünden 3. ön izleme de yayınlandı.

Faruk ve Süreyya, gözleri kapalı bir şekilde şöminenin başında otururken, içeriye telaşla giren Fikret ve İpek, ne olduğunu anlamıyor. İkisine bir şey olduğunu sanan Fikret ve İpek, Faruk’un “An’da kal” sözleri üzerine şaşırıp kalıyor.

Komediye gel! İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya, Fikret ve İpek'i şaşkına çevirecek! 7

Meditasyon yaptıkları anlaşılan Faruk ve Süreyya’nın bu halleri, Fikret ve İpek’in şaşkınlıkla kalakalmasına neden olurken, diziyi izleyenlere de keyifli anlar yaşatacak gibi görünüyor.

İşte o ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Boranlar’ı Bekleyen Kötü Sürpriz Ne?

Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır. Git gide dolan, hırslanan Fikret’in Adem’le yüzleşmesi ise herkesi derinden sarsacak bir dönemin habercisidir…