Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm 16 Mayıs 283. bölüm özeti… İçça, kalbini Tapasya’ya bağışlayacak mı?

Kördüğüm 16 Mayıs 283. bölüm özeti… İçça, kalbini Tapasya’ya bağışlayacak mı?

tarafından zk zk

Kördüğüm’de bugün Methi için zor günler devam eder. Maiyya, Methi’ye yardım eder gibi gözükse de aklı fikri ona zarar vermektir. Tapasya’nın sağlık durumu ise gün geçtikçe kötüleşir.

283. Bölüm

Methi evlendiğinden beri çile çekmektedir. Akash’ın ailesi Methi’nin canını yakmak için elinden geleni yapar. Tapasya’nın sağlık durumu hakkında doktorlar hiç olumlu konuşmaz. Tapasya’nın kalbinin çok zayıf düştüğünü ve vücudunun gittikçe iflas ettiğini söyler. Jogi, duydukları karşısında yıkılır. Methi’ye yaşadıkları ağır gelmeye başlar ve Akash ile konuşur. Maiyya, Methi’yi evden ayrılmaması konusunda ikna eder. Ancak evde Methi’yi takip eden gizemli bir adam vardır.

Kördüğüm 16 Mayıs 283. bölüm özeti... İçça, kalbini Tapasya'ya bağışlayacak mı? 7

Methi, evde gördüğü maskeli adamı Akash’a anlatır. Akash ve akrabaları adamın kim olduğunu anlar ve hemen yeni bir plan yaparlar. Akash, Methi’yi uyaran kişinin ağabeyi Sankrant olduğundan iyice emin olur ve peşine düşer. Tapasya’nın kalbi yeterince çalışmadığı için acil kalp nakli gerekmektedir. İçça Tapasya için dua eder ve onun yaşaması için kalbini vermeye hazır olduğunu söyler.

Kaderin bir araya getirdiği İçça ve Tapasya’nın hikâyesinde, iyilik mi kötülük mü kazanacak? Farklı hayatların iç içe geçtiği ‘Kördüğüm’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…