Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 7 Şubat Çarşamba 185. bölümünde İçça, Yuvraj’a karşı yakınlık hisseder

Kördüğüm dizisi 7 Şubat Çarşamba 185. bölümünde İçça, Yuvraj’a karşı yakınlık hisseder

tarafından ker_def

Kördüğüm dizisinin 7 Şubat Çarşamba günü saat 16.10’da ekrana gelecek bölümünde neler olacak?

İÇÇA YUVRAJ’A KARŞI YAKINLIK HİSSEDER

Başrollerini Tina Dutta ve Rashami Desai’nin paylaştığı Kördüğüm’de bugün Tapasya, Puşkar’dan aldığı bebeğin İçça’nın olduğunun farkında değildir. Yuvraj adını verdiği bebek için tören düzenleyen Tapasya çok mutludur.

185. Bölüm Özeti:

Kaybolan çocuğunun yerine Yuvraj’ı sahiplenen Tapasya, gerçekte bebeğin İçça’nın olduğunu bilmiyordur. Bebek için kutlama yemeği organize eden Tapasya, İçça ve Veer’in getirdiği hediyeyi yere atar. İçça ise Yuvraj’a karşı garip bir yakınlık hisseder. Mai, evde başkalarının çocuklarına bakmaktan hiç hoşnut değildir. İçça, Yuvraj’ı gördüğünden beri aklından çıkmaz. Bebeğin aç olduğu için sürekli ağladığını düşünür ve Tapasya’nın davranışlarını göze alarak gider. Raghu, İçça’nın Yuvraj’ı emzirdiğini görür ve memnun olur. Alışverişten dönen Tapasya, Yuvraj’ı İçça’nın elinde görünce deliye döner.

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:

Orijinal Adı: Uttaran

Yapım Yılı:2008-2015
Yönetmen: Nandita Mehra – Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra, Pyumori Mehta, Pratima Kazmi, Vaishali Thakkar, Aron Singh Sharma

Tür: Romantik Ülke: Hindistan