Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 8 Şubat Perşembe 186. bölümünde İçça Yuvraj’a bakmayı kabul edecek mi?

Kördüğüm dizisi 8 Şubat Perşembe 186. bölümünde İçça Yuvraj’a bakmayı kabul edecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşan Kördüğüm dizisinin 186. bölümü 8 Şubat Perşembe günü saat 16.10’da ekrana gelecek.

İÇÇA YUVRAJ’A BAKMAYI KABUL EDECEK Mİ?

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de İçça, Yuvraj’ı emzirdikten sonra bebek başka bir şey yemeyi kabul etmez ve sürekli ağlar. Raghu’nun aklına İçça’a gelir.

186. Bölüm Özeti:

İçça, Mukta ve Kanhu’yla ilgilenip Yuvraj’ı unutmaya çalışır. Mai ise bulduğu her fırsatta çocukları azarlar ve evde istemediğini belli eder. Durumun farkında olan Damini, çocuklara kendi evinde bakmak istediğini söyler. Tapasya, Yuvraj’ı inat olsun diye sahiplendiğinden bebekle doğru dürüst ilgilenmez. Raghu ile bu konuda sürekli tartışır. Yuvraj’ın ağlaması dinmeyince Raghu doktora götürür. Doktor, bebeğin anne sütüne ihtiyacı olduğunu söyler. Bunun üzerine Raghu, Tapasya’dan gizli de olsa İçça’dan yardım ister. Tapasya’nın haftanın iki günü dans kursunda olduğunu söyler ve o günlerde Yuvraj’a bakmasını teklif eder. İçça bu teklifi kabul edecek mi?

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:

Orijinal Adı: Uttaran

Yapım Yılı:2008-2015
Yönetmen: Nandita Mehra – Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra, Pyumori Mehta, Pratima Kazmi, Vaishali Thakkar, Aron Singh Sharma

Tür: Romantik Ülke: Hindistan