Ana sayfa Dizi Haberleri Korkunç kaza her şeyi değiştirecek! Masum Değiliz dizisinde kim kimdir? Konusu ne? İşte tüm detaylar…

Korkunç kaza her şeyi değiştirecek! Masum Değiliz dizisinde kim kimdir? Konusu ne? İşte tüm detaylar…

tarafından zk zk

Korkunç kaza her şeyi değiştirecek! Masum Değiliz dizisinde kim kimdir? Konusu ne? İşte tüm detaylar... 9

ATV ekranlarında yeni başlayacak olan Masum Değiliz dizisi, bu akşam (31 Mart) ekranda olacak. Dizide kimler oynuyor, konusu ne?

İşte tüm detaylar:

Dizinin konusu:

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.

“Herkesi kandırabilirsiniz ama vicdanınızı asla” sloganıyla gelen dizi güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç senaryosuyla dikkat çekiyor.

Korkunç kaza her şeyi değiştirecek! Masum Değiliz dizisinde kim kimdir? Konusu ne? İşte tüm detaylar... 10
Korkunç kaza her şeyi değiştirecek! Masum Değiliz dizisinde kim kimdir? Konusu ne? İşte tüm detaylar... 11

MASUM DEĞİLİZ KÜNYE

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın yazdığı dizide, başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve izleyicileri ekran başına kilitleyecek ilginç senaryosuyla dikkat çekecek dizi, daha ilk fragmanıyla ilgi odağı oldu. Sosyal medyayı mesaj yağmuruna tutan izleyiciler, beğenilerini dile getirirken, Masum Değiliz’in tanıtımı internette çok konuşuldu.