Ana sayfa Dizi Haberleri Korkuyorum Baba dizisi geliyor… Etkileyici hikayesiyle çok sarsacak…

Korkuyorum Baba dizisi geliyor… Etkileyici hikayesiyle çok sarsacak…

tarafından zk zk

İsmi önce Oğul olarak anılan Barış Falay ve Özge Özberk’in baş rolünde oynayacakları dizinin adı, Korkuyorum Baba olarak değiştirildi.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, FOX’a ‘Savaşçı’, Star’a ise ‘Avlu’ dizilerini çeken Limon Film, ‘Ateşe Koşanlar’ ve ‘Oğlum’ adlı iki yeni dizi projesi daha hazırlıyor.

Şirketin uzun süredir gündeminde olan ‘Oğlum’ kod adlı dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı ile Ender Mıhlar oturacak. Adı ‘Korkuyorum Baba’ olarak değiştirilen dizideki cerrah Kenan Yaman rolü için Barış Falay, farmakolog Yasemin Uğur rolü için Özge Özberk, Kenan’ın oğlu Ömer Yaman için Alihan Türkdemir ve Yasemin’in kızı Defne Uğur karakteri için Sibel Melek Arat’la prensipte anlaşıldı.

Korkuyorum Baba dizisi geliyor... Etkileyici hikayesiyle çok sarsacak... 7

Alihan Türkdemir

Belçim Bilgin’in de Kenan Yaman’ın oyuncu eşi Seray rolü için teklif götürülen oyuncular arasında yer aldığı ‘Korkuyorum Baba’ dizisi için Kanal D ile görüşülüyor.

İstanbul’da çekilecek olan dizi, nadir görülen nöronal bir hastalığa yakalanan ünlü cerrah Kenan Yaman’ın oğlu Ömer’in duygusal hikâyesini konu alıyor.