Ana sayfa Dizi Haberleri Korona virüs Hercai dizisinin setini nasıl etkiledi?

Korona virüs Hercai dizisinin setini nasıl etkiledi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai’de Akın Akınözü ve Ebru Şahin başrollerde yer alıyor. Başarılı performansı ile Cuma akşamlarının sevlien dizisi Hercai, her hafta izleyicilerine duygu yoğunluğu olan bölümlerle hitap ediyor.

Dizinin çekimlerinde ise büyük bir ekip gece gündüz demeden çalışmakta. Set ortamının korona virüsü gibi bir sıkıntılı durumda yayılmayı çok hızlandıracağı da bir gerçek. Peki Hercai dizisi ekibi bu sorunu nasıl çözüyor?

Dizide Reyyan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Şahin, marka yüzü olduğu firmanın gecesinde korona virüsü önlemleri ile ilgili soruya yanıt verdi. Şahin,”Biraz sanırım etkiledi.Oyuncular ve ekip olarak biraz daha tedbirli davranmaya çalışıyoruz.Psikolojik olarak bizi etkiliyor.Çünkü çok fazla ziyaretçi de alıyoruz. Daha dikkatli davranmaya çalışıyoruz ama fazla bir etkisi olmadı açıkçası” diye konuştu.

Sette maske takıp takmadığı sorusunu yanıtlayan oyuncu, “Uçakta takıyorum” dedi. Virüs konusunda hijyenine dikkat ettiğini belirten Ebru Şahin, antiseptik ürünlerle ve uçak gibi kapalı ve çok kişinin olduğu ortamlarda maske kullanarak dikkat etmeye çalıştığını ifade etti