Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs ile Ezel’in Eyşan’ı Cansu Dere’nin dediğine herkes geldi!

Koronavirüs ile Ezel’in Eyşan’ı Cansu Dere’nin dediğine herkes geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgınının yayılmaması adına sosyal mesafenin önemi ortada.Ancak bir de karakterleri nedeniyle samimiyetten çok da hoşlanmayan, sosyal mesafeyi koruyan ünlü isimler var. Bunlardan birisi de Cansu Dere…

Ezel dizisinde canlandırdığı Eyşan karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, yaptığı bir röportajda kendisi hakkında önemli bilgiler verdi. Cansu Dere, samimiyetten çok da hoşlanmayan birisi. Arıca fazla soru sorulmasını da sevmiyor.

Koronavirüs ile Ezel'in Eyşan'ı Cansu Dere'nin dediğine herkes geldi! 7

Hiçbir konuda aşırılıktan hoşlanmadığını ifade eden oyuncu, fazla soru sorulmasını da sevmiyor. “Samimiyetten hoşlanmam, mesafe iyidir” diyen Cansu Dere, kalabalık ortamlardan da hep kaçıyor.

Bu özellikleri ile koronavirüsün yayılmaya devam ettiği bu günlerde dikkatleri üzerine çeken Cansu Dere’nin sabrı da sınırlı. İçe dönük bir yapısı olan oyuncu ayrıca zor karar vermesiyle de biliniyor.

En son Ferhat ile Şirin dizisinde izlediğimiz oyuncu, yapımın kısa süreli olması nedeniyle dikkat çekmiş, rolü neden kabul ettiğine yönelik hayranlarından birçok itiraz almıştı.