Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir’i merak edenlere, işte son durumu…

Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir’i merak edenlere, işte son durumu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, son rol aldığı iki dizisi ile birlikte Türk ve yerli pek çok hayran edindi. Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisiyle yıldızı bir anda parlayan oyuncu, Can Yaman ile başrolünde oynadığı dizinin başka ülkelerde de yayınlanmasının ardından büyük bir üne kavuştu.

Ardından dram dizisinde rol almak isteyen oyuncu, tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadı. İbrahim Çelikkol ile başrolünde yer aldığı dizideki oyunculuğu ile ‘dramda da varım!’ dedirtti adeta! Performansı ile beğeni toplayan Özdemir, 43 bölüm süren ve geçtiğimiz yıl Mayıs ayında veda eden dizinin ardından tekrar bir tv dizisinde oynamayı seçmedi.

Bir süre dinlenmek isteyen Demet Özdeir, ardından Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmle konuşuldu. 2022’de dizide oynamasa da film, özellikle kendisini özleyen hayranlarını çok mutlu etti. Yurtdışında da ilgi gören filmin 2. versiyonunun çekileceği de bir süre önce gündeme gelmişti.

Demet Özdemir, bir süredir de Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerindeydi. Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı dizi merakla bekleniyor.

Bu arada Oğuzhan Koç ile nişanlanan oyuncunun Ağustos ayında evleneceği de biliniyor. Ancak tüm bu koşuşturmanın arasında tatil yapamayan oyuncu, nişan sonrası gittiği tatilin ardından koronavirüse yakalandı!

Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir'i merak edenlere, işte son durumu... 9

Özdemir, yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile geçtiğimiz hafta Covid 19 pozitif olduğunu açıklamıştı. Zaman zaman takipçileri için paylaşım yapan oyuncu, herkese teşekkür edip, biraz ağır geçirdiğini ama iyileşmekte olduğunu söylüyordu.

Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir'i merak edenlere, işte son durumu... 10

Sosyal medyayı etkin kullanan Demet Özdemir, bu dönemde biraz daha az paylaşımlar yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde ise bir kaç paylaşımı ile hayranlarını çok mutlu etti. Arabasında verdiği pozlar sonrasında oyuncunun karantinadan çıktığı, iyileştiği de anlaşıldı. Bu süreçte biraz zayıfladığı, süzüldüğü de yüzüne yansıyordu Demet Özdemir’in…

Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir'i merak edenlere, işte son durumu... 11

Ancak merak eden hayranları için kısa video ve fotoğraflarında, iyi olduğunu, ayağa kalktığını, iyileştiğini de gösterdi oyuncu…