Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan usta oyuncu Erdal Özyağcılar takipçilerini uyardı?

Koronavirüse yakalanan usta oyuncu Erdal Özyağcılar takipçilerini uyardı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Usta oyuncu Erdal Özyağcılar en son Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde ‘Hasan Ali’ karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Sadece bir sezon dizide kalan Erdal Özyağcılar, Yasak Elma’dan sonra, yeni bir dizi anlaşması yapmayıp tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

Berna Laçin ve Gözde Çetiner ile baş rolünü paylaştığı Hoş Geldin Boyacı adlı tiyatro oyunu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan usta oyuncu koronavirüse yakalandı.

Oyun öncesi önlem amaçlı PCR testi yaptıran oyuncunun sonucu pozitif çıktı. Karantinaya giren Erdal Özyağcılar instagramdan yaptığı paylaşımla hayranlarının yüreğine su serpti.

Koronavirüse yakalanan usta oyuncu Erdal Özyağcılar takipçilerini uyardı? 7

Hakkında çıkan gazete haberini instagram hesabında paylaşan oyuncu paylaşımının altına şu notu düştü; “Kötü haber değil….bir bakıma iyi haber iki sinovac iki biontec olmuştum omicron oldum…ve beşinci aşımı da doğal yollarla oluverdim. grip gibi bir şey…ama siz gene de dikkatli olun…

Aşılarınızı yaptırın…kutlamaydı …mutlamaydı kapalı yerlerden uzak durun….bir hafta on gün sonra sahnedeyim…sizlerin yüreğime akan sıcacık sevginizle karşı karşıya olacağım…geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese teşekkürler.”

Takipçilerine, oyun biletlerini iptal etmeyin çağrısında da bulunan oyuncu, ’10 gün sonra tiyatro sahnesinde görüşürüz’ açıklamasını yaptı.