Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüsü yendi ama Eser Yenenler’in aklında bir şüphe kaldı!

Koronavirüsü yendi ama Eser Yenenler’in aklında bir şüphe kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eser Yenenler, zayıflama konusunda verdiği kararın arkasında durmaya devam ediyor. Yeniden çalışmalarına başlayan oyuncu, geçen haftanın kritiğini yaptığı videosunu da youtue kanalında paylaştı.

Eser Yenenler, 90 günde kilo verme konusunda aldığı kararı uygulamış ve 20 kilodan fazla vermeyi başarmıştı. 90 gün sonunda da devam kararı alan oyuncu, 16. haftayı da geride bıraktı.

Koronavirüse yakalandığı için ara vermek durumunda kaldığını hatırlatan Yenenler, “Hastalığı atlattım ve diyete, spora geri dönüyorum. Karantina hayatımda neleri değiştirdi, bu süreçte kaç kilo aldım? Tüm süreci size anlatmaya çalıştım. Haftaya kilo vermiş şekilde karşınızda olacağım” diyerek videosunu yayınladı.

Oyuncu şöyle konuştu: “Eser Yenenler geri döndü arkadaşlar. Zorlu korona sürecinden sonra, şu diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı. Evin şöminesi yandı, kedimiz korona oldu, üstüne ben korona oldum. Ama yılmadım arkadaşlar diyete devam etmek için tekrar buradayım. Devam edeceğim.”

Hastalığı sürecinde iyi beslenmesi gerektiğini ve bu nedenle de diyete ara vermek durumunda kaldığını anlatan Eser Yenenler, bu süreçte neler yaşadığına da değindi.

Tat alamadığı günler olduğunu anlatan Yenenler, bu süreçte tat alamasa da protein yüklemesi yaptığını ifade etti. Kendini çok iyi koruduğu halde neden koronavirüse yakalandığını anlayamadığını da söyleyen ünlü oyuncu, kendisini ve çevresini de sorguladığını ama bulamadığını söyledi.

Nereden kaptığını anlamadığını ve şüpheci yaklaştığını anlatan oyuncu, çok fazla ateşlenmediğini, ikinci gün çok terlediğini ve 20 tişört değiştirdiğini söyledi. Ailesinde sadece kendisinin koronavirüs olduğunu ifade eden, birden kurduğu tüm düzenin değiştiğine vurgu yaptı.

İşte Eser Yenenler’in o videosu: