Ana sayfa Sosyal Medya Koronayı atlatan Selin Yeninci’den sevindiren paylaşım! Elçin Sangu’da yine bir haller var! İlayda Alişan’ın tatil sevinci!

Koronayı atlatan Selin Yeninci’den sevindiren paylaşım! Elçin Sangu’da yine bir haller var! İlayda Alişan’ın tatil sevinci!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranın sevilen isimlerinden olan üç kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci var. Dizi setlerindeki korona vakaları yeniden hız kazandı! Virüse yakalananlardan birisi de Selin Yeninci olmuştu.

Her ne kadar setlerde yoğun önlemler alınsa da virüsün bulaşması engellenemiyor! Gün geçmiyor ki bir setten koronaya yakalanan oyuncu veya çalışanlarla ilgili bir haber gelmesin!

Geçtiğimiz haftalarda da Selin Yeninci korona olmuş ve karantinaya alınmıştı. Oyuncunun durumunun ağırlaşması ile birlikte hastaneye kaldırılması da hayranlarını, sevenlerini endişelendirmişti.

Zor bir süreç geçiren oyuncu, sonunda virüsü yenmeyi başardı ve sete döndü. Bir süredir sosyal medyadan çok fazla paylaşım da yapamayan oyuncu, son olarak aşağıdaki paylaşımıyla hayranlarının da halini sorarak “Özledim sizi” mesajını düştü.

Koronayı atlatan Selin Yeninci'den sevindiren paylaşım! Elçin Sangu'da yine bir haller var! İlayda Alişan'ın tatil sevinci! 9

Elçin Sangu ise ekrana en son İyi Günde Kötü Günde dizisi ile gelmişti. Oyuncu, Kiralık Aşk dizisinden sonra Çarpışma’da oynamıştı. Bir sezon süren diziden sonra biraz daha ara veren oyuncu, bu kez Star TV’nin dizisiyle ekrana geldi.

Ancak dizi tutmadı ve 6 bölümde yayından kaldırıldı. Elçin Sangu, geçtiğimiz günlerde bir sürprizi olduğu imasıyla sosyal medyadan paylaşım yapmıştı.

Aşağıdaki paylaşımında da makyajı ve saçının yapılı haliyle bir poz verdi. Fotoğrafına ünlü makyöz Hamiyet Akpınar ve saç tasarımcısı İbrahim Zengin’i etiketledi.

Bu hazırlığın niye yapıldığı ise merak konusu oldu! Oyuncunun bir dergiye kapak olacağı tahminleri yapılıyor ama bakalım bu sürprizin altından ne çıkacak?

Koronayı atlatan Selin Yeninci'den sevindiren paylaşım! Elçin Sangu'da yine bir haller var! İlayda Alişan'ın tatil sevinci! 10

İlayda Alişan ise Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Genç oyuncu, son dönemin başarılı isimleri arasında yer alıyor. Bu kez onu Masumiyet dizisi ile izliyoruz.

Fox TV’nin yeni dizisinde Deniz Çakır’ın kızı rolünde oynuyor. Yine başarılı bir performansla dikkatleri çekmekte. Genç oyuncu, dizinin tatil gününde makyajsız, en doğal haliyle vermiş pozunu.

Tatil olmasının sevinci de yüzüne yansıyan oyuncu, dizi setlerindeki tatil için kullanılan ‘repo’ kelimesini de not düşmüş paylaşımına…

Koronayı atlatan Selin Yeninci'den sevindiren paylaşım! Elçin Sangu'da yine bir haller var! İlayda Alişan'ın tatil sevinci! 11