Ana sayfa Dizi Haberleri Kösem Sultan dizisi uçacak mı, batacak mı?

Kösem Sultan dizisi uçacak mı, batacak mı?

tarafından ker_def

kösemsultan

KADİR DOĞULU

Küçük Sırlar: Magazin aleminde Hande Yener’in sevgilisi olarak ünlenen Kadir Doğulu, ilk dizisi ‘Küçük Sırlar’ ile bu yolda tek başına yürüyebileceğini dosta düşmana ispatladı. Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur gibi isimlerin de kadrosunda olduğu dizide Ali Eraslan karakteri ile izleyici karşısına çıktı ve performansı ile tam not aldı. Küçük Sırlar’ın ekran macerası 55 hafta sürdü.

Pis Yedili: İkinci dizisi ‘Pis Yedili’ Kadir Doğulu’nun oyunculuk macerasını perçinledi. ‘Güney Samyeli’, nam-ı diğer Bayrampaşalı geniş bir hayran kitlesini de beraberinde getirdi. Dizi 105 bölüm yayınlandı.
Fatih Harbiye: Başrollerini Neslihan Atagül ile paylaştığı ‘Fatih Harbiye’de zengin ailenin tek çocuğu Macit Arcaoğlu olarak evlere konuk oldu. 50 bölüm süren dizi Kadir Doğulu’ya başarının yanı sıra aşkı da beraberinde getirdi.
Sevdam Alabora: Kısa bir aranın ardından bu kez Sevdam Alabora’nın başrolünü üstlendi. Rol arkadaşı Elçin Sangu ile yakaldığı uyum, dizinin erken finaline engel olamadı. ‘Sevdam Alabora’ 4. bölümde veda etti