Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kötü ruhlu insanlara Yağmur Tanrısevsin’den sihirli değnek!

Kötü ruhlu insanlara Yağmur Tanrısevsin’den sihirli değnek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılını geride kalırken, 2020’den beklentilerini sıralayan ünlü isimlerden birisi de Tuvana Türkay oldu. Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kötü ruhlu insanlara gönderme yaptı.

En son Baba Parası filminde izlediğimiz Türkay, hayranlarına çok anlamlı bir yeni yıl mesajı verdi.

Kötü anılardan, kadın cinayetlerine ve hayvanlara yapılan işkencelere kadar farklı konulara değinen Tanrısevsin, yeni yıla da umutla başladığını vurguladı ve şöyle yazdı:

Küçükken doğum günümde gözlerimi kapatıp mumlarımı üflerken bir dilek dilemiştim. Gözlerimi açtığımda dileğim gerçekleşmişti.Sonra her doğum günümde ve her yılbaşında dilek dilemeye başladım.Bu yeni yılda hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve bereket diliyorum..Geçmişte bıraktığımız kötü anıları, kadın cinayetlerinin yarattığı çaresizlikleri, hayvanlara yapılan işkenceleri ve yaşama sevgisini unutturan anları geride bıraktığımız bir yıl için neden dünyaya geldiğini unutan o insanlara sihirli bir değnekle dokunmak istiyorum.✨Her sene olduğu gibi yine umutlarla bir seneye başlıyorum… En güzel dilekler sizinle olsun ve 2020 hepimizin en güzel yılı olsun!????????????

Kötü ruhlu insanlara Yağmur Tanrısevsin'den sihirli değnek! 7