Ana sayfa Sosyal Medya Kraliçe dizisi ile ekrana dönen Burcu Özberk, kadın meslektaşları arasındaki rekabet ortamına da dahil oldu!

Kraliçe dizisi ile ekrana dönen Burcu Özberk, kadın meslektaşları arasındaki rekabet ortamına da dahil oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Özberk, ekrana en son 42 bölüm süren romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ile gelmişti. Oyuncu, Esra karakterine hayat verdiği dizideki rolüyle çok sevilmiş, İlhan Şen ile başrolünde yer aldığı ve yazlık dizi olarak başlayan yapımdaki performansıyla beğeni toplamıştı.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında final yapan diziden bir yıl sonra bu kez bambaşka bir diziyle döndü oyuncu. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Gökhan Alkan ile başrolde yer alan Burcu Özberk, Çarşamba akşamları yayınlanan dizide Deniz karakteriyle izleyicinin karşısında şimdi.

Kraliçe dizisi ile ekrana dönen Burcu Özberk, kadın meslektaşları arasındaki rekabet ortamına da dahil oldu! 8

Özberk, aynı zamanda dizisinin yayınlanması ile birlikte sosyal medyada da daha çok gündeme gelmeye başladı. Oyuncunun geçtiğimiz hafta ilk bölümün ardından konuşulmaya başlanması ile birlikte Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesine de girdi.

21-24 Mart tarihleri arasında izleyicilerden sosyal medya üzerinde yapılan mesaj ve paylaşımlara bakılarak ortaya konulan listede Burcu Özberk 10. sırada yer aldı. Özberk’in, dizisi devam ettiği sürece tablodaki yerinin değişeceği tahminleri yapılıyor. Zira henüz birinci bölümüyle gündeme geldiği dönemde yapılan ölçümleme sonuçları bunlar. Oyuncuya 9 bin 700 ileti geldiği görülmekte.

Kraliçe dizisi ile ekrana dönen Burcu Özberk, kadın meslektaşları arasındaki rekabet ortamına da dahil oldu! 9

Bu hafta 2. bölümü yayınlanan Kraliçe dizisinin ilerleyen bölümleriyle birlikte hem Gökhan Alkan hem de Burcu Özberk, daha çok gündeme gelerek popülerlik tablolarında da meslektaşları ile yarışacaklar!

Özberk’in kadın meslektaşları içinde popülerlik konusunda nasıl bir süreç yaşayacağını hep birlikte izleyeceğiz. Ancak önündeki isimlerin hepsi de şu anda ekranda olan ve çok konuşulan isimler. İlk sırada Su Burcu Yazgı Coşkun’un yer aldığı tablonun uzun zamandır 2. ve 3. ismi de değişmedi! Bakalım Burcu Özberk, ilerleyen haftalarda tabloda nasıl konumlanacak?