Ana sayfa Dizi Haberleri Kritik sürece doğru ilerleyen Üç Kuruş’a ünlü bir oyuncu katıldı!

Kritik sürece doğru ilerleyen Üç Kuruş’a ünlü bir oyuncu katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın, Çukur’un ardından büyük bir heyecanla ekrana getirdiği Üç Kuruş beklenen ilgiyi görmeyince hayal kırıklığı yarattı. Reytinglerde çok parlak gitmeyen ve son bölümüyle düşüş sergileyen dizinin oyuncu kadrosuna ünlü bir isim katıldı.

Pazartesi akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşan Üç Kuruş dizisi reytinglerde bir hayli zayıf gitmeye devam ediyor. Üç hafta aradan sonra pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen dizi, bu bölümüyle biraz daha düşüş sergiledi. Durum böyle olunca dizinin yakında final yapacağı iddiaları ortaya atıldı.

Ancak bu söylenti ortalıkta dolanadursun diziye yeni bir oyuncu katıldı. Deneyimli oyuncu Sezin Akbaşoğulları’nın Üç Kuruş ekibine dahil olduğu ve 11. bölümden itibaren ekrana gelmeye başlayacağı belirtildi.

Kritik sürece doğru ilerleyen Üç Kuruş’a ünlü bir oyuncu katıldı! 7

Ekran dünyasına 2000 yılında Bizim Evin Halleri ile adım atan, 2005 yılında başrolünde yer aldığı Beyaz Gelincik ile kariyerinin çıkışını yapan Sezin Akbaşoğulları, bugüne kadar Sen de Gitme, Behzat Ç., Cesur ve Güzel, Fi, Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda gibi dizilerde yer aldı.

Akbaşoğulları en son Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Zübeyde Hanım karakterini canlandırmıştı. Üç Kuruş’la birlikte yetenekli oyuncu setlere fazla ara vermeden geri dönmüş olacak. Ancak Akbaşoğulları’nın Üç Kuruş’ta canlandıracağı karakterle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Survivor 2022 yarışmasının da başlaması ile birlikte Üç Kuruş dizisinin önemli bir reyting kaybı yaşadığı görülmeye başlandı. Zaten sezon başından bu yana istenilen oranları bir türlü elde edemeyen dizi ağır ağır kritik bir sürece doğru ilerliyor.