Ana sayfa Dizi İzle Kubat’ın güldüren yüzü! – Ege’nin Hamsisi 21.Bölüm

Kubat’ın güldüren yüzü! – Ege’nin Hamsisi 21.Bölüm

tarafından ker_def

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Ege’nin Hamsisi dizisinin 21. yeni bölümü 17 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluştu. Dizinin bu bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Ege’nin Hamsisi 21. bölümden detaylar şöyle:

Küçük Ayşa’nın Büyük Kaçış Planı!

Suriyeli kimsesiz göçmen kız Ayşa’nın, yetimhaneden kaçtığı haberini alan Şevket ve Melahat, küçük kızı bulabilmek için seferber olur. İkili, Ayşa’yı İzmir’de ararken; küçük kız kendi başına Sığacık dolmuşuna binip, Melahat’ın dükkanına gelmiştir. Melahat ve Şevket, Ayşa’yı bulamamanın üzüntüsü ile Sığacık’a dönüp de onu karşılarında görünce çok sevinirler.

Horoz Ağa Gelir Ortalık Karışır!

Melahat, uzun yıllardır görmediği ‘Horoz Ağa’ lakaplı ağabeyi Kubat’ı karşısında görünce, günün ikinci sürprizini yaşar. İstanbul’da horoz dövüşçülerine çok büyük para takıp kaçan Kubat, beladan kaçış adresi olarak Sığacık’ı uygun görmüştür.
Yıllar önce, tüm Sığacık’ı dolandırıp kaçan ağabeyine çok kızgın ve kırgın olan Melahat, onun kendisine çeki düzen verip dürüst bir hayata başlayacağı sözüne inanır. Ancak, Kubat’ın peşindeki adamlar, onun izini bulup Sığacık’a gelince Melahat’in de başı belaya girer…

Deniz ve Zeynep, Yol Ayrımında! Aşk mı, Kariyer mi?

Bu arada aynı şirkette çalışan Deniz ve Zeynep, eski patronları Vedat’ın, şirkete ortak olduğunu görünce yıkılır. Deniz, Zeynep’e birlikte istifa teklifinde bulunur. Ancak Zeynep, Rize’ye geri dönmek zorunda kalacağını hatırlatarak onu bu kararından vazgeçirir. Ancak Deniz’in lise yıllarındaki sevgilisi ve eski sözlüsü Şehnaz, aynı şirkette işe girince; ikisi de istifalarını verip şirketten ayrılırlar.

Nuri’nin Almanya Sevdası!

Almancı Nuri ile Deli Fiko cephesinde ise sular hiç durulmayacaktır. Fiko, evlat edinme kararı alınca, Nuri’nin Almanya’ya ‘kesin kaçış’ planları hız kazanır. Fiko’yu uyku hapı ile uyutup kaçma planları yapan talihsiz Nuri, hapı kendisi yutar. Nuri’yi kısa bir süreliğine etkisiz hale getiren Fiko, ellerindeki tüm parayı, yeni evlerinin mobilyalarına ve beyaz eşyalarına harcar…