Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka, Aşk 101 dizisine kalbini koydu!

Kubilay Aka, Aşk 101 dizisine kalbini koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisi için çok heyecanlı olduğunu belirten Kubilay Aka, 24 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak olan yapıma gelecek olan dönüşleri bekliyor. İlk kez bir dijital platform işinde yer alan Aka, bunun kendisi için çok önemli bir süreç olduğunu söyledi.

Çukur dizisinde Celasun karakteri ile izlediğimi oyuncu, “Küçük ön izlemelerimiz oldu, çok umut vaat eden izlemeler oldu bizim için.Çok güzel bir iş oldu, bir ekip işi oldu. Böyle aile gibi olduk sette. Kamera önü, kamera arkası herkesle. Umarım umduğumuz gibi gider her şey. Biz çok mutluyuz” açıklamasında bulundu.

İzlerken seyircilere de kalp olarak bir şeyler hatırlatmayı umut ettiğini vurgulayan Kubilay Aka, önceliklerinin seyircilere bir şeyler verebilmek olduğuna değindi. Oyuncu, kalplere hitap edeceklerini özellikle belirtti.

Aşk 101 tek sezon olarak yayınlanacağını eğer beğenilirse yeni sezonlarının da yapılacağını anlattı.

Kubilay Aka (Kerem), Mert Yazıcıoğlu (Sinan), Alina Boz (Eda), Selahattin Paşalı (Osman), İpek Filiz Yazıcı (Işık), Pınar Deniz (Burcu) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Kemal) rol aldığı Aşk 101 bir gençlik dizisi olarak öne çıkıyor.

1990’lar Türkiyesi’nde, dışlanmış bir grup genç, onlarla kalmak için sebebi olsun diye sevgili öğretmenlerini birine âşık etmek için el ele verir. İlkler, yarım kalanlar ve aşk sandıklarımız…

Kubilay Aka, Aşk 101 dizisine kalbini koydu! 7

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katkısız’ın oturduğu dizide ünlü isimler buluşunca ve konusu da ilginç olunca hemen dikkat çekti. 1990’lı yıllarda geçen hikayede 5 lise öğrencisinin yaşam savaşı ekrana taşınacak.