Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kubilay Aka’dan koronavirüs günleri için önemli tavsiyeler!

Kubilay Aka’dan koronavirüs günleri için önemli tavsiyeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal karakterinin ardından Çukur dizisindeki Celasun ile büyük yükseliş sergileyen Kubilay Aka, dizinin setinde çalışmaların ertelenmesinin ardından evine çekilmişti.

Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayan oyuncu, banka işleri nedeniyle sokağa çıkınca maskeli haliyle kameralara yakalandı. Bu günleri değerlendirdiğini anlatan oyuncu, “Ben daha çok kendime yararlı bir şekilde geçirmeye çalışıyorum evde. Herkese de öyle yapmasını tavsiye ederim” diyerek herkesin kendisini geliştirme noktasında bu zorunlu dönemi değerlendirebileceğini belirtti.

Evde kalmanın önemine işaret eden, zaruri olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiğine vurgu yapan Kubilay Aka, şu sözleri ile herkese önemli bir mesaj yolladı:

“Üzücü bir durum, can söz konusu. Can söz konusu olunca biz çok hassas oluyoruz. Özellikle Türk halkı olarak. O yüzden bu hassaslıkla da dışarıya çıkmayacağını düşünüyorum kimsenin, zorunlu olmadıkça.Evde kaldığını düşünüyorum. Umarım da öyledir. Herkesin hayatı söz konusu. Bizim hayatımız, büyüklerimizin hayatı, küçüklerimizin hayatı. 65 yaş üstü daha çok etkileniyor ama baktığımızda kalıcı zararlar bırakabildiği gençler de var. O yüzden dikkat etmek, evde kalmak lazım”.”