Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka’nın Camtavanlar dizisindeki partnerine çok şaşıracaksınız! Uzun süredir ekranda yoktu!

Kubilay Aka’nın Camtavanlar dizisindeki partnerine çok şaşıracaksınız! Uzun süredir ekranda yoktu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hekimoğlu dizisinin de yapım firması olan OJO Pictures imzalı yeni dizi Camtavanlar ile ilgili yeni gelişmeler var. Dizinin başrol erkek karakterine hayat verecek ismin Kubilay Aka olduğu bir süre önce belli olmuştu. Çukur dizisinde Celasun karakterini oynayan Aka, diziden ayrılmasının ardından hemen yeni dizisine başlayacak.

Aka’nın Çukur dizisine ölerek veda edeceği de ortaya çıktı! Böylece yeni dizisi için hazırlığa başlayacak olan Kubilay Aka’nın dizideki partnerinin kim olacağı da merakla bekleniyordu! Bu soruda yanıtını buldu!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, Kubilay Aka’nın partneri Bensu Soral oldu. Soral uzun süredir ekranlarda yoktu. Hande Soral’ın kardeşi olan Bensu Soral, İçerde isimli dizideki performansı sonrasında büyük dikkat çekmişti.

Sonrasında ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’ filminde rol alan oyuncu, 2017 yılından beri ekranda yer almıyor. Bir süre önce yeni bir dizi projesi olduğu ile ilgili bir imada bulunmuştu ama ayrıntılar bilinmiyordu.

Kubilay Aka'nın Camtavanlar dizisindeki partnerine çok şaşıracaksınız! Uzun süredir ekranda yoktu! 7

Verilen bilgiye göre Camtavanlar dizisiyle yeniden ekrana dönecek. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Bensu Soral hayranları, uzun süredir oyuncunun bir dizide oynaması için heyecanlı bir bekleyiş içindeydi. Şimdi bu bekleyiş son buluyor!

Yazlık bir dizi olan Camtavanlar, Show TV için çekilecek. Senaryosunu ise pek çok başarılı yapıma imza atan Meriç Acemi yazıyor. Dizini yönetmenliğini de Fehmi Öztürk yapacak.

Kubilay Aka, dizide restoran sahibi Cem isimli bir kişiyi oynuyor. Tutkulu bir aşk yaşayacağı Leyla’yı da Bensu Soral canlandıracak.

Habere göre, dizide toplumsam eşitsizlik üzerine, iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliği ile ilgili konular ele alınacak. Özellikle iş hayatında karşılaşılan ve uluslararası alanda ‘camtavanlar’ olarak adlandırılan bu tür engellerin, yemek kültürü ile harmanlanarak sunulacağı bir proje olacak dizi.