Ana sayfa TV Programları Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması final bölümünde neler oldu?

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması final bölümünde neler oldu?

tarafından ker_def

Yarışmanın finali, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımlarıyla TRT 1 ekranında yayınlandı!

Türk televizyonculuk tarihinde bir ilk olan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nın final bölümü dün akşam (31 Mayıs) TRT 1 ekranından yayınlandı…

Mübarek Ramazan ayı boyunca Kuran’ı Kerim’i usulüne en uygun şekilde okuyarak kalpleri fetheden yarışmacılardan birinciliği Bünyamin Akdağ, ikinciliği Sefa Muslu ve üçüncülüğü Musa Esatoğlu aldı.

İstanbul Büyük Çamlıca Camii’nde yapılan ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, kabine üyeleri ve Diyanet İşleri Başkanı Prof.
Dr. Ali Erbaş katıldı.

Törene ayrıca, uluslararası düzeyde Kur’an yarışması düzenleyen ülkelerin yarışma sorumluları ve çok sayıda davetli de katıldı.

Törende ilk olarak yarışmacılar sahnede Kur’an-ı Kerim tilaveti yaptılar. Sonra sırasıyla, TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmalarını yaptılar.

“Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda finale kalan yarışmacılar; Bünyamin Akdağ, Sefa Muslu ve Musa Esatoğlu hediyelerini Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.