Ana sayfa Dizi Haberleri Kurşun dizisinden yeni görüntüler! 1970’li yıllara götüren imajlar beğeni topladı!

Kurşun dizisinden yeni görüntüler! 1970’li yıllara götüren imajlar beğeni topladı!

tarafından ker_def

Proje tasarımını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un iddialı dizisi “Kurşun”un ilk teaser’ı izleyiciyle buluştu.

Çekimlerine son hız devam edilen dizinin teaser’ı şimdiden büyük merak uyandırdı.

Kurşun dizisinden yeni görüntüler! 1970'li yıllara götüren imajlar beğeni topladı! 11

Tanıtımda 1970’lerin saç, kıyafet ve aksesuarı ile dikkat çeken oyuncular, yeni imajları ile beğeni topladı.

“Kurşun”, 1970’lerin İstanbul’unda adalet arayan Savcı Orhan Atmaca (Engin Altan Düzyatan) ve kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’in (Burçin Terzioğlu) yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Kurşun dizisinden yeni görüntüler! 1970'li yıllara götüren imajlar beğeni topladı! 12

Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu’nun kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı “Kurşun”, çok yakında FOX’ta.

İşte Kurşun dizisi ilk fragmanı:

İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan “Kurşun”, adalet arayan Orhan Atmaca isimli bir savcının, kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’le birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Kurşun dizisinden yeni görüntüler! 1970'li yıllara götüren imajlar beğeni topladı! 13

Orhan ve Leyla aşklarıyla, hırslarıyla 70’lerin renkli mahalle kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulurken, izleyici de bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanık olacak

Kurşun dizisinden yeni görüntüler! 1970'li yıllara götüren imajlar beğeni topladı! 14

İstanbul’da yapılacak çekimlerde set mekanı Arnavutköy… Berrak Tüzünataç da dizide şarkıcı Gülce karakteri ile dikkatleri üzerine çekecek.

Kurşun dizisinden yeni görüntüler! 1970'li yıllara götüren imajlar beğeni topladı! 15