Ana sayfa Dizi Haberleri Kurşun dizisinin çok akıllı stratejisi gözler önüne serildi!

Kurşun dizisinin çok akıllı stratejisi gözler önüne serildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kurşun dizisi, 23 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Başrolde Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu’nun buluşması dizi hayranlarını bir hayli keyiflendirdi. İkilinin yeni imajları da ortaya çıktı ve bir hayli beğeni topladı.

1970’li yılların karanlık taraflarına dokunacak olan dönem dizisinde; Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı kıymetli bir kadro var.

Kurşun dizisinin çok akıllı stratejisi gözler önüne serildi! 8

Dizinin Çarşamba gününe getirilmesi önemli bir stratejiyi de gözler önüne seriyor. Geçtiğimiz sezonlarda 10’lu reytinglerin üzerinde dönüş sağlayan Diriliş Ertuğrul ile oluşan, 5 sezondur devam eden Engin Altan Düzyatan’ın çarşamba akşamları ekranda olması alışkanlığı bir strateji olarak değerlendirilmiş durumda.

Ayrıca Star TV’deki Kuzgun adeta sallantıda…

TRT1 ekranındaki Benim Adım Melek, büyük reytingler alabilecek bir yapım değil.

atv’deki Sen Anlat Karadeniz de eski gücünden çok uzakta ve ciddi eleştiriler altında…

İşte bu noktada Fox TV’nin yarışacağı yapım Kanal D ekranındaki Afili Aşk… Halkımızın romantik komediden daha çok dram ve entrika işlerine ilgi gösterdiği düşünülür ise Kurşun dizisinin bu haliyle Afili Aşk’ın üzerine çıkması ve ondan izleyici kopartması pek de zor gözükmüyor.

Kurşun dizisinin çok akıllı stratejisi gözler önüne serildi! 9

Fox TV’nin böyle ince hesaplara Çarşamba gününü tercih etmesi, önemli bir gelişme… Yayınlanan fragmanlardaki havaya bakılır ise güçlü karakterler, her başrol karakterin arka plandaki güçlü hikayeleri, yan karakterlerin de önemli katkıları ile Kurşun, izleyicileri büyük bir mücadelenin içine sokacak.

Gündüz Savcı Orhan, gece ise karanlık alemlerin adamı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Engin Altan Düzyatan, yeni imajı ile de bir hayli etkilemiş durumda.

Leyla’nın yaralarını kazıya kazıya anlattığı hikayesinin de önemli detaylarıyla izleyicileri ekran başına geçmesi hiç zor olmayacaktır.

Berrak Tüzünataç’ın pavyon şarkıcısı rolüyle dizide yer alması Leyla – Orhan – Gülce arasında bir aşk üçgenine işaret edebilir.

1970’li yıllara izleyicileri götürecek olan dizi, klişelerden uzakta kalacağını ve bambaşka bir hikaye anlatacağını fragmanları ile gösterdi.

Şimdi izleyiciler heyecanla dizinin başlamasını bekliyor.